Een hybride
werkplek op maat

Medewerkers werken efficiënter en beter in een werkplek op maat. Daarom stemmen wij het type laptop, desktop en accessoires af op het type mens en organisatie. Hierbij houden we rekening met de werkomgeving, werkzaamheden en wensen. Jouw medewerkers werken vanaf nu altijd op een veilige, goed werkende laptop.

Zo doen we dat

1

Adviesgesprek

Tijdens een (digitaal) adviesgesprek bespreken we de wensen, IT infrastructuur en devices van de organisatie. Gezamenlijk definiëren we diverse persona’s binnen jullie organisatie en brengen we in kaart wie welke software gebruikt.

2

Persoonlijk plan

De inzichten uit het adviesgesprek zetten we om naar de juiste hardware oplossingen. Hierbij houden we rekening met alle gestelde wensen, deadlines en bestaande hardware.

3

Offerte op maat

Je ontvangt een persoonlijk voorstel waarin de nieuwe hardware, accessoires en next business day support wordt meegenomen.

4

Levering en installatie

We spreken gezamenlijk af wanneer de laptops worden geleverd. Door een combinatie van Windows AutoPilot en Microsoft Intune kunnen medewerkers hun nieuwe devices gemakkelijk zelf installeren.

5

Service

Is er iets mis of heeft de nieuwe werkplek een storing? Dan gaan wij je zo snel mogelijk helpen om het probleem op te lossen. Als je hebt gekozen voor next day business support staat de monteur de volgende dag al op de stoep.

Afgestemd op de gebruiker

Flexibel
Vast
Heavy user
DV 4712

Persoonlijk
deviceplan

Heb jij overzicht van de werkplekken binnen jouw organisatie? Wie heeft welk type laptop/desktop en wanneer is deze aangeschaft? Met het deviceplan van nxtoffice houd je overzicht en hebben jouw medewerkers altijd beschikking tot een moderne, veilige laptop, zonder tussenkomst van de IT-afdeling. Wij leveren een volledig plan waarin staat welk type werkplek het beste bij jouw medewerkers past, wat de gebruiksduur is van de laptops en wanneer deze vervangen dienen te worden.

Altijd up to date voor een vast bedrag per maand? Bij nxtoffice kun je ook kiezen DaaS (Device as a Service). Hierdoor heb je geen investering vooraf, maar ben je wel altijd voorzien van laptops. Wij leveren toekomstbestendige werkplekken voor een vast bedrag per maand.

Grensverleggende kantooromgeving van Tricorp

Méér dan 85 medewerkers werken samen aan het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional. Voor ons was het de taak om Tricorp te voorzien van innovatieve oplossingen die het moderne (samen)werken mogelijk maken.  

Ontdek het hele verhaal

Shop wat je nodig hebt

Alles bekijken

Experts aan het woord

Alles bekijken

Zelf de volgende
stap zetten?

Doe de digitale intake en onze specialisten helpen je met een stappenplan om jouw nxtoffice te realiseren

Vraag het Nick