Factsheet: zó maak je van jouw kantoor een n(e)xtoffice

NXTOFFICE (42) (2)
DV 5977
Menno Rijcken
20 juni 2024
Inmiddels hebben bijna alle ondernemingen in Nederland een digitale werkomgeving. Niet allemaal zijn ze even ver ontwikkeld, maar de intentie is er. Een digitale werkomgeving bestaat niet alleen uit bedrijfsapplicaties, het bestaat ook uit alle digitale mogelijkheden op kantoor waardoor jij je werk goed kan doen. Een digitale werkomgeving bestaat zowel uit IT-systemen als IT-hardware. Een goede combinatie van beide stelt je in staat een grote stap te zetten richting jouw next office.

Hoogste tijd om je kantoor toekomstbestendig te maken en je digitale werkomgeving te updaten met de nieuwste oplossingen. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor jouw vergaderruimtes, digitale werkplekken, zakelijke netwerk en de beveiliging van je bedrijfsdata. Of het nu gaat om state-of-the-art vergaderoplossingen, laptops, desktops, workstations, firewalls, access points of data-opslag, wij hebben het allemaal in huis. Bij nxtoffice streven we naar niets minder dan het allerbeste resultaat. Van start tot finish. From now. To Next. Next level oplossingen, voor organisaties die willen winnen. Net als wereldkampioen Lieke Klaver.

Laat je gegevens achter en ontvang direct concrete tips en advies van onze experts om de werkplekken van jouw medewerkers 'future proof' te maken.