Wij zijn nxtoffice

Intelligente oplossingen die ervoor zorgen dat jouw werkplek klaar is voor morgen.

DV 1610
DV 1610
DV 6161 Kopie
DV 6737 Kopie
DV 1430
DV 1430

We zijn er voor
jouw nxtoffice

Nxtoffice heeft alles voor de ideale werkplek, vergaderruimte en ontmoeting. Voor nu & in de toekomst. Vanuit jarenlange ervaring adviseert ons team van experts onze klanten dagelijks over het inrichten van hun kantoren en werkplekken met de nieuwste IT hardware oplossingen. Van state of the art vergaderoplossingen, luxe werkplek, netwerk en datamanagement, tot de beste laptops, printers en accessoires: bij nxtoffice ben je verzekerd van 100% kwaliteit en de beste service.

Bij nxtoffice lopen wij graag voorop en zijn altijd bezig met innovaties van morgen. Hierbij denken we niet in beperkingen, maar juist in oplossingen. Voor welke uitdaging jij ook staat, wij bouwen en denken met je mee.

DV 1610

onze nxtoffice?
kijk zelf maar.

Ook werken
bij nxtoffice?

Samen met een team van meer dan 25 productspecialisten, monteurs en sales experts werken wij aan de kantoren van de toekomst. En dat doen we in het kantoor van de toekomst. Ons moderne hoofdkantoor in Nijmegen is een plek waar we elkaar ontmoeten, hard werken en onze doelen behalen. Met tijd voor sport, ontspanning, lekker gezond eten en leuke activiteiten.

Bekijk de vacatures
DV 6531 Kopie