Wij zijn nxtoffice

Innovatieve IT-oplossingen die ervoor zorgen dat jouw werkplek klaar is voor morgen.

DV 1610
DV 1610
DV 6161 Kopie
DV 6737 Kopie
DV 1430
DV 1430

We zijn er voor
jouw nxtoffice

Bij ons vind je een team vol enthousiaste experts die niets liever doen dan jou te helpen bij het vernieuwen van jouw kantoor en werkplekken met de innovatiefste IT-hardware oplossingen van dit moment. We hebben alles in huis voor jouw vergaderruimte(s), digitale werkplekken, zakelijk internet en de beveiliging van je bedrijfsdata. Van laptops, desktops en workstations tot firewalls, access points en data storages.

Maar dat is nog niet alles! We bieden ook een uitgebreid assortiment aan printers en plotters, zodat je altijd verzekerd bent van hoogwaardige afdrukken en nauwkeurige tekeningen voor al jouw projecten.

We lopen graag voorop, zijn continu bezig met de innovaties van morgen en denken niet in beperkingen, maar juist in oplossingen. Voor welke uitdaging jij ook staat, wij bouwen en denken met je mee. Dat allemaal met één doel: ervoor zorgen dat jouw kantoor en werkplekken klaar zijn voor de uitdagingen van morgen! 

DV 1610

onze nxtoffice?
kijk zelf maar.

Ook werken
bij nxtoffice?

Samen met een team van meer dan 25 productspecialisten, monteurs en sales experts werken wij aan de kantoren van de toekomst. En dat doen we in het kantoor van de toekomst. Ons moderne hoofdkantoor in Nijmegen is een plek waar we elkaar ontmoeten, hard werken en onze doelen behalen. Met tijd voor sport, ontspanning, lekker gezond eten en leuke activiteiten.

Bekijk de vacatures
DV 6531 Kopie