Ook werken bij nxtoffice?

We zijn altijd op zoek naar talent

DV 1748
DV 1748
DV 1748
DV 1748
DV 1430
DV 1430

Impact met 
innovaties

Sneller dan ooit verschoof de markt van offline naar online. En daarmee grepen wij onze kans. Wij adviseren onze klanten over de nieuwste IT oplossingen voor hybride vergaderingen, slimme werkplekken, een veilig netwerk en betrouwbaar datamanagement. 

Meer over Nxtoffice
DV 6125 Kopie
DV 1678 (1)

De nieuwe manier 
van werken

Samen met een team van meer dan 25 productspecialisten, monteurs en sales experts werken wij aan de kantoren van de toekomst. En dat doen we in het kantoor van de toekomst. Ons moderne hoofdkantoor in Nijmegen is een plek waar we elkaar ontmoeten, hard werken en onze doelen behalen. Met tijd voor sport, ontspanning, lekker gezond eten en leuke activiteiten.

Bekijk onze vacatures

Alles dat je moet weten over werken bij Nxtoffice

1 Werk aan jouw carrière

Je bent onderdeel van een jong, ambitieus team. Bij nxtoffice krijg je de mogelijkheid om je horizon te verbreden en samen te werken aan veel verschillende type opdrachten en klanten. Uiteraard met aandacht voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

2 Legendarische personeelsuitjes

Team building vinden wij belangrijk bij nxtoffice. Daarom zitten we niet stil en ondernemen we ook buiten kantoortijden activiteiten met elkaar. Van stedentrip tot vrijmibo en van een golfclinic tot familiedag in de Efteling.

3 Topsport

Wij willen dat onze medewerkers fit en vitaal zijn. Het beste resultaat behalen is namelijk topsport. Uiteraard doen we dit the nxtoffice way met maandelijkse sportieve activiteiten zoals zaalvoetbal, schaatsen of bootcampen. Daarnaast heb jij een vitaliteitscoach tot je beschikking, zodat jij altijd lekker in je vel zit.

4 Het meest moderne kantoor van Nijmegen

Wil jij werken met de nieuwste technologie vanuit het meest moderne kantoor van Nijmegen? Bij nxtoffice word je altijd voorzien van de nieuwste laptop en telefoon en werk je met high tech equipment.

DV 6737 Kopie
DV 1455
DV 6121 Kopie
DV 1430
DV 1748