Het maximale uit jezelf halen?

Kom werken bij nxtoffice

DV 6528 Kopie
DV 6528 Kopie
DV 6528 Kopie
DV 6528 Kopie
DV 1430
DV 1430

“Ga ervoor en geef alles.” - Lieke Klaver 

Ons team houdt van uitdagingen. We gaan deze samen aan en streven naar vooruitgang. Geïnspireerd door rising athletiekster Lieke Klaver, doen we er alles aan om topprestaties te leveren aan onze klanten. Nxtoffice is de ideale werkgever voor (young) professionals waar je het beste uit jezelf kan halen en waar alle ruimte krijgt om te groeien op persoonlijk vlak.

Ook geïnspireerd raken?
Etiennefiacre 4650
DV 1678 (1)

Dé place-to-work
van Nijmegen

Samen met een team van meer dan 25 productspecialisten, monteurs en sales experts werken wij aan de kantoren van de toekomst. En dat doen vanuit ons eigen kantoor van de toekomst. Ons moderne HQ in Nijmegen is een plek waar we elkaar ontmoeten, hard werken en onze doelen behalen. Maar niet zonder te lachen, te ontspannen, lekker gezond eten en leuke team activiteiten. 

Luister naar wat je toekomstig teamleden erover zeggen

Alles dat je moet weten over werken bij Nxtoffice

1 Werk aan jouw carrière

Je bent onderdeel van een jong, ambitieus team. Bij nxtoffice krijg je de mogelijkheid om je horizon te verbreden en samen te werken aan veel verschillende type opdrachten en klanten. Uiteraard met aandacht voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

2 Legendarische personeelsuitjes

Team building vinden wij belangrijk bij nxtoffice. Daarom zitten we niet stil en ondernemen we ook buiten kantoortijden activiteiten met elkaar. Van stedentrip tot vrijmibo en van een golfclinic tot familiedag in de Efteling.

3 Topsport

Wij willen dat onze medewerkers fit en vitaal zijn. Het beste resultaat behalen is namelijk topsport. Uiteraard doen we dit the nxtoffice way met maandelijkse sportieve activiteiten zoals zaalvoetbal, schaatsen of bootcampen. Daarnaast heb jij een vitaliteitscoach tot je beschikking, zodat jij altijd lekker in je vel zit.

4 Het meest moderne kantoor van Nijmegen

Wil jij werken met de nieuwste technologie vanuit het meest moderne kantoor van Nijmegen? Bij nxtoffice word je altijd voorzien van de nieuwste laptop en telefoon en werk je met high tech equipment.

DV 6737 Kopie
DV 1455
DV 6121 Kopie
DV 1430
DV 1748