Privacyverklaring

DV 6654 Kopie
Nxtoffice, gevestigd aan Wijchenseweg 10D, 6537 TL te Nijmegen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Door www.nxtoffice.nl te bezoeken, accepteer en stem je in met de gebruiken die in dit beleid worden beschreven. Indien je niet akkoord gaat met de voorwaarden van dit beleid, dien je de website van nxtoffice B.V. (nxtoffice) niet te gebruiken.  

Nxtoffice is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 

Contactgegevens: 

Website: www.nxtoffice.nl 
Adres: Wijchenseweg 10-D 6537 TL  Nijmegen  
Telefoonnummer: +31 88 566 70 00 
E-mail: info@nxtoffice.nl 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Nxtoffice verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. 

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: 

Persoonsgegevens

Doeleinde

Grond van de verwerking

  • Voor- en achternaam

  • Adresgegevens

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

Werven en selecteren van (potentiële) werknemers 

Jouw toestemming. Toestemming moet vrijelijk gegeven, geïnformeerd en specifiek voor het verwerkingsdoel zijn. De verwerking keur je goed door middel van een actieve ondubbelzinnige handeling, zoals het aanvinken van een check box. Je hebt altijd het recht om je toestemming in te trekken. 

Persoonsgegevens

Doeleinde

Grond van de verwerking

  • Voor- en achternaam

  • Functietitel

  • Bedrijf adresgegevens

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

Het uitvoeren van de bedrijfsvoering. Hierbij moet je denken aan persoonsgegevens voor intern beheer, financiën, boekhouding en archivering die wij verwerken. Administratieve doeleinden. Wanneer je een dienst bij ons hebt afgenomen verwerken wij jouw gegevens voor administratieve doeleinden. Dit doen wij voor bijvoorbeeld het bijhouden van de projectadministratie en het verzenden van facturen.  

Uitvoeren van de overeenkomst.  Wettelijke verplichting. Wij zijn wettelijke verplicht om uw persoonsgegevens te verwerken om te voldoen aan fiscale en andere wettelijke verplichtingen. Gerechtvaardigd belang van de organisatie. Wij zijn wettelijke verplicht om uw persoonsgegevens te verwerken om te voldoen aan fiscale en andere wettelijke verplichtingen.

 

Persoonsgegevens

Doeleinde

Grond van de verwerking

  • Voor- en achternaam

  • Bedrijf adresgegevens

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

Als je contact met ons opneemt via mail, chat of via het contactformulier op de website dan maken wij gebruik van jouw persoonsgegevens om jouw vraag te beantwoorden

Jouw toestemming. Toestemming moet vrijelijk gegeven, geïnformeerd en specifiek voor het verwerkingsdoel zijn. De verwerking keur je goed door middel van een actieve ondubbelzinnige handeling, zoals het aanvinken van een check box. Je hebt altijd het recht om je toestemming in te trekken. 

Persoonsgegevens

Doeleinde

Grond van de verwerking

  • Voor- en achternaam

  • Bedrijf adresgegevens

  • E-mailadres

Verzenden van onze nieuwsbrief, publicatie en/of reclamefolder wanneer daarvoor toestemming is gegeven.  Klantonderzoek. Wij kunnen je benaderen voor het afnemen van een korte enquête als je bij ons een dienst hebt afgenomen. Dit doen wij om onze dienstverlening te verbeteren. 

Jouw toestemming. Toestemming moet vrijelijk gegeven, geïnformeerd en specifiek voor het verwerkingsdoel zijn. De verwerking keur je goed door middel van een actieve ondubbelzinnige handeling, zoals het aanvinken van een check box. Je hebt altijd het recht om je toestemming in te trekken. 

Persoonsgegevens

Doeleinde

Grond van de verwerking

  • IP-adres

  • Internetbrowser en apparaattype

  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website 

Nxtoffice analyseert jouw gedrag op de website om:  

  • De website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. Meer informatie kun je hier over vinden in ons cookie statement. 

  • Om onze website te monitoren en onze producten en diensten te verbeteren; 

  • om je op de hoogte te stellen van wijzigingen in onze diensten; 

  • Om de website te beheren en voor interne operaties, inclusief probleemoplossing, gegevensanalyse, test-, onderzoeks-, statistische en enquêtedoeleinden; 

Jouw toestemming. Toestemming moet vrijelijk gegeven, geïnformeerd en specifiek voor het verwerkingsdoel zijn. De verwerking keur je goed door middel van een actieve ondubbelzinnige handeling, zoals het aanvinken van een check box. Je hebt altijd het recht om je toestemming in te trekken. 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Nxtoffice heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@nxtoffice.nl, dan verwijderen wij deze informatie. 

Geautomatiseerde besluitvorming

Nxtoffice neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van nxtoffice) tussen zit. Nxtoffice gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: 

Salesfeed stuurt de salesafdeling van nxtoffice een verslag van welke webpagina’s de bezoeker heeft bezocht. Van hieruit onderneemt een sales verantwoordelijke mogelijk actie. Bijvoorbeeld het bellen van de organisatie die webpagina’s heeft bezocht. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Nxtoffice bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.  

Wij hanteren een bewaartermijn van maximaal 12 maanden op de gegevens die jij invoert op deze website.

Delen van persoonsgegevens met derden

Nxtoffice verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Wanneer wij gegevens met anderen delen, treffen wij waar nodig contractuele regelingen en nemen beveiligingsmaatregelen om de gegevens te beschermen en om te voldoen aan onze gegevensbeschermings-, vertrouwelijkheids- en beveiligingsnormen. 

Bovendien maken wij persoonlijke gegevens mogelijk bekend aan derden: 

  • als de derde partij een contract met ons sluit om bepaalde diensten te verlenen die jij hebt aangevraagd en jouw persoonlijke informatie nodig heeft om dit te realiseren; 
  • als we een van onze bedrijven of activa verkopen of kopen kunnen we jouw persoonlijke gegevens bekendmaken aan de potentiële koper of verkoper; 
  • als nxtoffice, of vrijwel al haar activa, worden overgenomen door een derde partij, in welk geval de persoonlijke gegevens die zij over haar klanten heeft, een van de overgedragen activa zullen zijn; of 
  • als we verplicht zijn om jouw persoonlijke gegevens vrij te geven of te delen om te voldoen aan een wettelijke verplichting; of om de rechten, eigendommen of veiligheid van nxtoffice, onze klanten of anderen te beschermen. 

Verkoop van persoonsgegevens

Nxtoffice houdt zich niet bezig met de verkoop van persoonsgegevens. Bepaalde informatie kan worden gedeeld met derden door het gebruik van cookies. Als je je wilt afmelden voor dit delen en het gebruik van cookies, gebruik dan de tool voor cookievoorkeuren om jouw voorkeuren aan te geven. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door nxtoffice en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@nxtoffice.nl. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. 

Nxtoffice wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Nxtoffice neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.  

Nxtoffice hanteert een informatiebeveiligingsbeleid om een adequate bescherming van persoonlijke gegevens te waarborgen. Op basis van dit beleid worden zowel organisatorische als technische maatregelen getroffen. Zo houden we ons aan internationaal erkende beveiligingsnormen en is ons informatiebeveiligingsbeheer systeem met betrekking tot vertrouwelijke gegevens van klanten onafhankelijk gecertificeerd en in overeenstemming met de vereisten van ISO 27001 en NEN 7510.  

Wijziging in ons privacybeleid

Alle wijzigingen die we in de toekomst in onze privacyverklaring aanbrengen, zullen op deze pagina worden geplaatst. Kom regelmatig terug voor updates of wijzigingen.