Nxtoffice en Canon sluiten Gold Partnership voor samenwerking

Canon Gold Partnership
DV 5977 (1)
Menno Rijcken
24 februari 2023
Met ingang van februari 2023 zijn Nxtoffice en Canon een Gold Partnership aangegaan om hun krachten verder te bundelen. De samenwerking heeft als doel om gezamenlijk de productiviteit en efficiëntie van bedrijven te verbeteren door middel van geavanceerde grootformaat print - en documentoplossingen.

Nxtoffice, een toonaangevende aanbieder van IT-diensten en oplossingen voor bedrijven, zal als Gold Partner van Canon toegang krijgen tot de nieuwste technologieën, producten en trainingen van Canon. Hierdoor kan Nxtoffice haar klanten beter ondersteunen bij het optimaliseren van hun documentenbeheer en printprocessen.

Canon, een van de grootste producenten van print- en documentoplossingen ter wereld, ziet de samenwerking met Nxtoffice als een strategische stap om haar positie op de Nederlandse markt te versterken. "We zijn verheugd om onze samenwerking met Nxtoffice verder uit te breiden en ons productportfolio en expertise beschikbaar te stellen aan hun klanten", aldus een woordvoerder van Canon.

Nxtoffice is ook enthousiast over de samenwerking en ziet veel mogelijkheden om haar dienstverlening verder uit te breiden. "Als Gold Partner van Canon kunnen we onze klanten nu nog beter voorzien van de nieuwste grootformaat print- en documentoplossingen. We zijn ervan overtuigd dat dit onze klanten zal helpen om hun bedrijfsprocessen te verbeteren en hun concurrentiepositie te versterken", aldus een woordvoerder van Nxtoffice.

Met het Gold Partnership tussen Nxtoffice en Canon wordt een nieuwe stap gezet in de samenwerking tussen deze twee bedrijven. Beide partijen kijken uit naar een succesvolle samenwerking en zijn ervan overtuigd dat deze zal leiden tot meer waarde voor hun klanten.

canon_gold_partnership