Meewerkstage inside sales

Inside Sales
Wil je meer leren over hoe sales zich in de praktijk uit en tegelijkertijd de kans krijgen om jezelf volop te ontwikkelen? Dat kan in ons jonge en zeer gedreven salesteam bij nxtoffice. Dag in, dag uit zijn we bezig met het afhandelen van binnenkomende aanvragen en orders, het beheren en uitbouwen van zowel bestaande als nieuwe klantrelaties en het realiseren van zowel cross- als up-selling. Dit allemaal met één doel: onze omzetdoelstellingen behalen.

Team & inwerkperiode

Je komt te werken in een jong gemixt team (gemiddelde leeftijd 26 jaar), maar wel met een flinke dosis praktijkervaring. De lijntjes op de afdeling zijn kort waardoor je goede begeleiding en ondersteuning krijgt van collega’s. We houden ervan als je eigen ideeën inbrengt en initiatief neemt en krijgt daar dan ook altijd ruimte voor. Je bent één van ons en daarmee écht een aanvulling op het team.  De eerste maand staat compleet in het teken van het kennismaken met je collega's en het bijbrengen van de benodigde kennis, zodat je naar verloop van tijd zelfstandig aan de slag kan. Je werkt als Inside Sales Stagiaire altijd op kantoor. 

Wat ga je doen?

Wil jij in de eerste helft van 2024 deel uitmaken van ons gepassioneerde salesteam? Als Inside Sales Stagiair word je gezien als voltallig teamlid en krijg je een unieke kans om waardevolle ervaring op te doen. Je leert verantwoordelijkheid te dragen voor een breed scala aan taken die je salesvaardigheden en inzicht in het verkoopproces zullen versterken. Ontdek hier wat je te wachten staat: 

 • Beheer & groei: je leert verantwoordelijk te zijn voor het beheren van bestaande klantrelaties als het ontdekken van nieuwe kansen. Je wordt gezien als een voltallig teamlid en vormt een essentiële schakel in onze groeiambities. 
 • Lead the Way: je volgt leads op die ontstaan uit de bezoeken op zowel onze website als webshop. Jij bent de gids die potentiële klanten de weg wijst naar de juiste oplossingen. 
 • Cross-sell successen beleven: je ontdekt de kunst van cross-selling en leert de waarde te verhogen van elke klantrelatie door hen op maat gemaakte oplossingen aan te bieden. 
 • Creatieve samenwerking met marketing: je werkt nauw samen met ons marketingteam om op basis van jouw inzichten in ons klantportfolio mee te denken in het opzetten van boeiende campagnes en deze te monitoren. 
 • Offerte mastermind: je leert offertes op een gestructureerde manier op te volgen en hoe je klanten kunt overtuigen om voor nxtoffice te kiezen. 
 • Excellentie in klantenservice: de klant is koning. Na het leveren van onze producten zorg je voor een uitmuntende aftersales-ervaring, waardoor onze klanten voor de volle 100% tevreden zijn. 

Dit ben jij

 • Je volgt een hbo - opleiding in de richting van Commerciële Economie, Bedrijfskunde of International Business;
 • Je hebt een commerciële drive;
 • Je bent proactief, leergierig en flexibel;
 • Je bent een teamspeler die altijd bereid is om andere teamleden te ondersteunen, maar weet na verloop van tijd ook zelfstandig je weg te vinden;
 • Goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Wat krijg je van nxtoffice?

Stagelopen bij nxtoffice is leuk. We doen ons best en werken hard, maar maken met elkaar ook veel plezier. Ons kantoor in Nijmegen is super de luxe. We hebben eigentijdse, flexibele werkplekken en meeting rooms die zijn uitgerust met de meest nieuwe technologieën. Aan letterlijk elk detail is gedacht als het gaat om beleving. Iedere collega en dus ook stagiair(e) is van waarde voor onze organisatie. We luisteren naar ideeën en inzichten en zien deze graag werkelijkheid worden. We investeren veel in de groei van het individu, maar hechten ook veel waarde aan het team. Aan uitjes ontbreekt het dus niet: van een dagje Efteling tot een middagje waterskiën, niks is te gek. 

 • Natuurlijk een hele leuke stageplek;
 • € 500,- per maand op basis van fulltime dienstverband (40 uur);
 • Cadeautje op je verjaardag; 
 • Iedere dag verse lunch; 
 • Snacks op vrijdag; 
 • Supermodern kantoor uitgerust met de nieuwste faciliteiten zoals flexplekken en vergaderruimtes; 
 • Voldoende tijd en ruimte om aan je stageopdracht te werken; 
 • HP-laptop.  

Voeg je bij team nxtoffice!

Vind je het leuk om een grote bijdrage te leveren aan het laten groeien van de omzet van onze organisatie? En krijg je energie van het beheren en uitbouwen van zowel bestaande als nieuwe klanten? Kies dan voor onze Inside Sales IT hard - en software meewerkstage en voeg je bij team nxtoffice. Wij kijken erg uit naar jouw komst! 

Meer weten hoe het is om te werken bij nxtoffice? Luister dan onze WerkenBij-podcast!

Hier vertellen onze collega's Nick, Ron en Julie hoe het is om te werken bij nxtoffice. Ze spreken over de bedrijfscultuur, de dynamiek op de werkvloer, het DNA van onze medewerkers en de daarbij horende groeimogelijkheden.

Beluister de WerkenBij-podcast

Twijfel je daarna alsnog (wat we ons eigenlijk niet kunnen voorstellen), dan kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met Nick Cornelissen (Sales Manager) per telefoon via 088 566 7374 of per mail via n.cornelissen@nxtoffice.nl.

Solliciteren

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Mooi! Want wij zijn mogelijk op zoek naar jou. We hebben voor je sollicitatie geen uitgebreide motivatiebrief nodig, maar vertel ons wie je bent en wat je drijft. Op basis daarvan nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking.

In PDF of DOCX

Toch liever een document uploaden?

We hebben geen uitgebreide motivatiebrief of opgemaakte CV van je nodig. Vertel ons wie je bent en waar je kracht ligt en op basis daarvan nodigen we je uit voor een kennismaking.

In PDF of DOCX

Koude acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Dank je wel!