Top 5 alles-in-één vergaderproducten van 2023

DV 6347 Kopie
DV 6696
Julian van Roosmalen
15 juni 2023
Online vergaderen of hybride vergaderen: hoe we het noemen maakt niet uit. De manier waarop is wél relevant. We hebben een top 5 aan producten samengesteld die veel gebruikt worden voor middelgrote vergaderruimtes waar ook online vergaderd wordt. Voor grote en heel kleine ruimtes hebben we ook voldoende aanbod vergaderproducten, maar die zijn niet meegenomen in deze lijst. Neem contact op voor snel advies over welke oplossing het beste bij jouw organisatie en ruimte past.

      

Stel je productvraag

Top 5 producten

Dit zijn dé producten van 2023 die jouw vergaderruimte 'online meeting proof' maken. 

1. Yealink MVC400;

2. Yealink MeetingBar A30;

3. I3 E-One 75 Inch;

4. Yealink MeetingBoard;

5. Yealink Roompanel.

Nummer 1. Yealink MVC400 | het complete vergadersysteem voor huddle en kleine ruimtes

De Yealink MVC400 II is een compleet videoconferencing room systeem voor huddle & kleine ruimtes van 2 tot 6 personen. Dit gaat om een ruimte tot ongeveer 15m2. Werk je met Microsoft Teams, Zoom of Cisco (of wil je hierop overstappen) dan is de MVC400 de perfecte keuze om online meetings te faciliteren. 

De Yealink MVC400 bestaat uit:  

 • Een UVC40 USB videobar  
 • De Mtouch III > hierop start je je meeting 
 • Mini PC met Windows besturingssysteem  
Shop dit product

 

De Yealink UVC40 USB Videobar verzorgt zowel video als audio. Deze all-in-one videobar is speciaal ontworpen voor kleinere ruimtes en beschikt over een geavanceerde 20MP 4K camera met een brede kijkhoek van 133°. Ook intelligente functies zoals gezichtsherkenning, auto-framing, speaker-tracking ontbreken niet. Ben je klaar met vergaderen? Dan wordt de lens automatisch afgefdekt door het ingebouwde elektronische lenskapje, zodat jouw privacy gewaarborgd blijft. 

De Yealink MTouch Touch Panel is het bedieningspaneel voor tijdens je videovergadering. Het paneel is voorzien van de Microsoft Teams app waardoor je werkt in de vertrouwde Teams omgeving. Je kunt hierdoor de ruimte inlopen en direct via de MTouch II de ingeplande vergadering starten.

De basis van het Yealink MVC400 videoconferentie systeem wordt gevormd door de mini pc waar je alle onderdelen op aansluit. De mini pc wordt kant-en-klaar geleverd met Microsoft Teams en Windows 10 IoT Enterprise en is uitgerust met een 7e generatie Intel Core i5 processor. Qua aansluitingen zijn er vier USB-poorten, drie HDMI-uitgangen en een Gigabit Ethernetpoort en kan er draadloos verbinding worden gemaakt via Bluetooth en WiFi.  

Voldoet de Yealink MVC400 II niet helemaal aan jouw eisen?

Bekijk vergelijkbare producten

De belangrijkste voordelen van de MVC400 op een rij: 

 • Een altijd nette vergaderruimte: je ruimte blijft netjes en overzichtelijk, omdat je het Teams touch panel met slechts 1 enkele kabel aansluit. Deze kabel is 7,5 meter lang, waardoor je het touch panel op een centrale tafel neer kunt zetten zonder dat het zicht vertroebeld wordt door een verzameling kabels; 
 • Makkelijk in gebruik: iedereen kan het systeem gemakkelijk gebruiken zonder leercurve. Via het touch panel kom je namelijk in de bekende Microsoft Teams omgeving terecht. Vanuit daar start je makkelijk een vergadering; 
 • Je houdt ruimte over: het systeem neemt weinig ruimte in beslag, omdat beeld & geluid door een enkele chique bar verzorgd worden; 
 • Privacy goed geregeld: de lenskap van de camera sluit automatisch als er niemand in de ruimte is, en opent pas wanneer deze beweging detecteert. Zo is de privacy van je ruimte gewaarborgd; 
 • Geluid op hoog niveau: je hebt geen last van ruis, omdat opgevangen geluiden automatisch gefilterd worden; 
 • Makkelijk beheer: je kunt het systeem eenvoudig van een afstand beheren met het Yealink Device Management Platform. 

Wil je je ruimte overzichtelijk houden, maar wel profiteren van alle voordelen van luxe videoconferentie apparatuur? Dan is dit systeem de juiste oplossing. 

Nummer 2. Yealink A30 MeetingBar inclusief touchpanel | Een alles-in-één vergadersysteem

De Yealink A30 MeetingBar is een alles-in-één-videoconferentie systeem. Vaak wordt deze samen gekocht met de CTP18 Touchpanel. Deze complete oplossing is geschikt voor Microsoft Teams, Zoom en Cisco gebruikers. Gebruik je Google Meet, dan is de A30 ook een goede oplossing, alleen dien je de Yealink WPP30 aan te schaffen. De A30 in combinatie met het touchpanel wordt vaak ingezet in middelgrote ruimtes vanaf 15m2.

Deze vergaderoplossing bestaat uit:

 • Yealink A30 MeetingBar
 • CTP18 Touchpanel
Bekijk dit product

 

De Yealink A30 MeetingBar is uitgerust met een 8 megapixel camera en een 120 graden supergroothoeklens, biedt de A30 een uitzonderlijke videokwaliteit. Ook intelligente functies zoals gezichtsherkenning, auto-framing, speaker-tracking ontbreken niet. Ben je klaar met vergaderen? Dan wordt de lens automatisch afgefdekt door het ingebouwde elektronische lenskapje, zodat jouw privacy gewaarborgd blijft.

De Yealink MeetingBar A30 draait op een Android besturingssysteem en is goed geschikt als jouw organisatie werkt met Microsoft Teams.

Door middel van het CTP18 touchpanel neem je met één aanraking op het scherm deel aan de meeting. Dankzij het 8-inch touchscreen en het gebruikersgerichte interactieve ontwerp kan je snel en moeiteloos een vergadering bijwonen of beheren. Op het scherm van de CTP18 staan de aankomende meetings die in de ruimte plaatsvinden gepresenteerd. Het werkt zo: je plant een online meeting in je agenda en reserveert de ruimte waar de MeetingBar in combinatie met het touchpanel zich bevinden. Op het tijdstip dat de meeting begint loop je de vergaderruimte binnen, klik je op jouw meeting op het touchpanel en binnen enkele seconden neem je online deel op het grote scherm.

Voldoet de Yealink MeetingBar A30 nét niet helemaal aan jouw eisen?

Bekijk vergelijkbare producten

 

Google Meet gebruikers

Maak je gebruik van Google Meetings dan koop je naast de Yealink MeetingBar A30 en het CTP18 Touchpanel, ook een WPP30 erbij. Dit is de nieuwste draadloze presentatie ‘pod’ en super handig bij zowel online als offline vergaderingen. Met de WPP30 presentatie pod neem je deel aan jouw Google Meeting door deze in je laptop te stoppen. Daarnaast kan je hem ook gebruiken om in offline vergaderingen je laptopscherm draadloos te delen in de ruimte.  

Ben je op zoek naar een alles-in-één-vergaderoplossing voor jouw vergaderruimte groter dan 15m2, dan is de Yealink MeetingBar A30 zeer geschikt. 

Cisco of Zoom gebruikers

Maak je gebruik van Cisco of Zoom dan is de Yealink MeetingBar A30 zeer geschikt als standaard alles-in-één oplossing voor jouw vergaderruimte(s).

Nummer 3. i3 E-one 75 inch

De i3 E-One is hét interactieve tv-scherm voor jouw vergaderruimte. Met slechts één kabel voor audio, video, stroom en touch ziet dit scherm er super strak uit.

Ervaar de ultieme prijs/ kwaliteitverhouding

Met de uiterst nauwkeurige IR-technologie en zero air gap, Android 11 en i3STUDIO voor geïnstalleerd op het apparaat - is de i3TOUCH E-ONE een krachtige aanwinst voor je kantoor of klaslokaal. Met i3RDM (Remote Display Management) kun je eenvoudig werken en de i3TOUCH E-ONE op afstand bedienen.

Op een natuurlijke manier je informatie schrijven en delen

Een natuurlijke schrijfervaring is één van de topprioriteiten. Dankzij de "zero air gap"- technologie is de i3TOUCH E-ONE erin geslaagd een pen-op-papier gevoel te creëeren. Daarnaast is er ook een gum en schrijfzijde toegevoegd aan de pen voor effectief en intuïtief schrijven.

Bekijk dit product

Eenvoudig beheren én controleren

Met i3RDM kunnen je supportmedewerkers en IT-medewerkers een volledige vloot interactieve touchschermen beheren en controleren vanaf elke locatie en op ieder moment. Dit zorgt ervoor dat jij met jouw organisatie altijd de volledige controle hebt.

Draadloos presenteren

De draadloze presentatie-app is gratis te downloaden en compatibel met Windows, Android en Mac OS. IOS-gebruikers kunnen gebruikmaken van de AirPlay-oplossing. Bedien de gedeelde content op de i3TOUCH met een draadloze touchback.

Budgetvriendelijke oplossing voor videoconferenties

Heb je een hybride vergadering of les? Voeg een camera toe aan je opstelling: een camera naar keuze of een i3CAMERA om een budgetvriendelijke videoconferentieoplossing te realiseren. Host videoconferenties of lessen met je eigen software door je laptop aan te sluiten op de E-ONE met een USB-C-kabel. Slechts één kabel voor audio, video, stroom en touch.

Eenvoudige en krachtige i3STUDIO softwaresuite

i3STUDIO is een krachtige maar verrassend eenvoudige softwaresuite die draait op de i3TOUCH-schermen. Gebruik whiteboarding-, annotatie-, presentatie- en videoconferencing-apps om te vergaderen, ideeën te presenteren, workshops te leiden, les te geven of te communiceren met je publiek - persoonlijk of op afstand - i3STUDIO kan het allemaal. Ontwikkeld in co-creatie met onze eindgebruikerscommunity om aan je behoeften te voldoen. Soepeler, sneller en slimmer dan ooit tevoren, allemaal in een intuïtief en geweldig ontwerp.

Budget - en milieuvriendelijk

Het milieuvriendelijke ontwerp heeft een extreem laag stroomverbruik, wat resulteert in een gunstig energielabel. De combinatie van een bewegings- en lichtsensor optimaliseert uw kijkervaring voor alle lichtomstandigheden en houdt het energieverbruik in balans.

Nummer 4. Yealink MeetingBoard

Het Yealink MeetingBoard is een alles-in-een oplossing voor videoconferencing. Dé alles-in-één display voor elke ruimte. Het board bestaat uit zowel een 65 en 86 inch touchscreen, 4k camera, 16 microfoons, 4+2 stereo speakers en heeft de Microsoft Teams applicatie ingebouwd. Daar komt nog bij dat dit is het enige MeetingBoard op de markt is dat gecertificeerd is voor Microsoft Teams. Wanneer je een professionele meeting wilt organiseren is dit de ideale tool!

"Dit is op de markt het enige MeetingBoard dat gecertificeerd is voor Microsoft Teams"

Julian van Roosmalen, audiovisueel expert

Met het MeetingBoard maak je letterlijk elke plek klaar voor een online meeting. Het MeetingBoard draait op Android 10 en beschikt over een Microsoft Whiteboard waarop je makkelijk aantekeningen maakt. Kortom de perfecte oplossing voor elke vergaderruimte. Het MeetingBoard is flexibel in te zetten, omdat je deze optioneel kan uitbreiden met een trolley op wieltjes. Hierdoor kun je hem verplaatsen en flexibel in verschillende ruimtes inzetten. Standaard wordt hij geleverd met de muurbeugel.

Bekijk dit product

     

De voordelen van het Yealink MeetingBoard

Dit zijn de voordelen ten opzichte van andere interactieve vergaderschermen.

 • Het Yealink MeetingBoard heeft een betere prijs/kwaliteit verhouding dan concurrenten.
 • Het is mogelijk om in de toekomst de Android chipset te vervangen voor een nieuwe variant als de huidige verouderd is en niet meer kan worden geüpdatet naar de nieuwste software.
 • Sinds 2023 is het mogelijk om OPS Windows toe te voegen. Hiermee creëer je een Windows omgeving op het MeetingBoard. Hiermee kun je standalone apps gebruiken of lokale bestanden benaderen vanuit een Windows PC.
 • Middels de source knop aan de voorkant van het MeetingBoard kun je switchen naar verschillende bronnen (Windows, Android Teams client of BYOD).
 • Mogelijkheid om externe microfoons aan te sluiten. Hiermee vergroot je het audiobereik.
 • Je kunt optioneel een PTZ camera aansluiten voor een betere AI-ervaring en dat maakt het board daarmee ook geschikt voor grotere ruimtes.
 • Het is mogelijk om de digitale interne camera en externe optische camera tegelijk te gebruiken voor een Picture in Picture ervaring met Speaker en Presenter Tracking.
 • Je kunt een tweede scherm aansluiten voor dual screen interface of op een projector dupliceren in een grotere ruimte.
 • Beschikt over een BYOD-modus. Met de VCH51 kun je bedraad het MeetingBoard in BYOD-modus gebruiken. Door middel van de WPP30 kan dit draadloos.
 • Beschikt over een ingebouwde privacy shutter die automatisch open en dicht gaat bij gebruik.
 • Het Yealink MeetingBoard ondersteunt ook VESA voor alternatieve wall mounts, floorstands of trolleys.

Toch naar iets anders op zoek? 

Bekijk vergelijkbare producten

Nummer 5. Yealink Roompanel | het fysieke reserveringssysteem voor jouw organisatie. 

Met de nieuwe Yealink RoomPanel is het beheren en reserveren van je meeting ruimtes niet langer meer een uitdaging. Reserveer direct een MTR-systeem, voorkom dubbele boekingen en start met één enkele touch een nieuwe meeting. De RoomPanel sluit perfect aan op de trend om processen efficiënter in te richten, het automatiseren van functionaliteiten en structuur creëren voor users. Dankzij de visuele LED indicatoren zie je op afstand of een ruimte beschikbaar is of niet. De groene kleur staat voor beschikbaar en je kunt kiezen tussen de rode en paarse kleur voor bezet. De paarse kleur wil zeggen dat ‘er is een Microsoft Teams-meeting gaande is’.  Op het 8 inch touch panel is de actuele meeting informatie zoals naam van afspraakhouder en naam van de vergaderruimte. zodat je direct weet of je op de juiste plaats bent.

De voordelen van de Yealink RoomPanel op een rijtje

 • Voorkom dubbele boekingen en het onnodig zoeken naar een beschikbare ruimte;
 • De Yealink RoomPanel is zeer scherp geprijsd en daarmee het best betaalbare RoomPanel in de markt;
 • De Yealink RoomPanel is voorzien van verschillende accessoires die je dus niet extra hoeft aan te schaffen.

Bekijk de Yealink Roompanel in onze shop. 

Ga naar de nxt shop

Het installeren van de Yealink Roompanel

Heb je een vergaderruimte die helemaal van glas is? Geen probleem! De Yealink RoomPanel is te monteren op alle verschillende type muren. Van beton en steen tot glazen en houten ondergronden. Door de ondersteuning van PoE of een voedingsadapter kan de RoomPanel eenvoudig en bovendien netjes worden geïnstalleerd. In bovenstaande instructievideo laten we je graag zien hoe je de RoomPanel eenvoudig installeert.

Stel je vraag aan onze productexperts

Heb je een vraag over bovenstaande producten, wil je een offerte aanvragen of wil je advies ontvangen welke oplossing het beste bij jouw organisatie past? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.  

Hoe kunnen we je bereiken?