Cybersecurity voor kantoor wifi met
artificial intelligence technologie

DV 4787
DV 5832
Nick Cornelissen
26 juni 2023
Run je een klein bedrijf, beheer je een groeiende onderneming of ben je eigenaar van een groot bedrijf? Je zult er alles aan moeten doen om de beveiliging van je netwerk zo goed mogelijk te regelen zodat bedrijfsrisico’s, zoals een datalek, cyberaanval of het verlies van al je gegevens tot een minimum worden beperkt. Want voorkomen is beter dan genezen. Door middel van de nieuwste technieken en artificial intelligence (AI) zorgen wij voor een extra goede beveiliging van jouw netwerk.

Cybersecurity met artificial intelligence 

Dankzij artificial intelligence in beveiliging worden cyberaanvallen zoals ransomware, e-mailphising, bedreigingen voor Cloudomgevingen en infrastructuur binnen enkele seconden zelfstandig gestopt. Deze cyberaanvallen worden door de Ai-technologie ontdekt, omdat ze afwijken van standaard gedrag van devices en/of handelingen van mensen. Deze vorm van cybersecurity beschermt de hele digitale onderneming zonder dat de IT-afdeling daar heel voor hoeft te doen.

Hoe veilig is jouw kantoor wifi?

Onafhankelijkheid dankzij artificial intelligence

Als je je organisatie wil beschermen tegen cyberdreiging, dan ben je zonder artificial intelligence altijd afhankelijk van mensen handelen. Anti-virus software ontdekt een dreiging en een persoon in jouw organisatie moet daarop ingrijpen. Hoe sneller deze persoon ingrijpt, hoe beter. Maar deze persoon is nooit zo snel als artificial intelligence. Doordat je een cybersecurity oplossing met artificial intelligence implementeert, ben je niet meer afhankelijk van menselijk handelen en worden alle dreigingen direct ontdekt en gestopt. 

Het digitale immuunsysteem voor cybersecurity

Door artificial intelligence in je cybersecurity te implementeren, implementeer je als het ware een digitaal immuunsysteem voor je organisatie. Het systeem leert wat digitale gedragspatronen van devices en medewerkers zijn binnen een organisatie, om vervolgens afwijkend gedrag als gevolg van een cyberaanval te herkennen en direct zelfstandig te stoppen. Het digitale immuunsysteem beschermt de hele digitale onderneming waaronder de Cloud, gevirtualiseerde omgevingen, SaaS-applicaties en industriële controlesystemen. 

Jouw kantoor wifi beveiligen met een digitaal immuunsysteem? 

Om het hoogst haalbare niveau van beveiliging te halen, implementeren wij artificial intelligence binnen jouw kantoor wifi netwerk. Zodat jouw IT-afdeling zich kan richten op andere taken en je altijd onafhankelijk bent. 

Vraag offerte aan