HP-desktop vs. HP-laptop voor zakelijk gebruik

DV 4862
DV 5977 (1)
Menno Rijcken
05 december 2022
Welke zakelijke desktop of laptop van HP is het meest geschikt voor jouw medewerkers? Moet je kiezen voor de Pro serie, Elite serie of juist de Z - serie? In deze blog nemen we je mee in de functionaliteiten en voordelen van de drie series en adviseren we je in de verschillende keuzes die je kunt maken. Zo kies jij de zakelijke desktops en/of laptops die het best bij jouw medewerkers passen.

      

Werkplekadvies

HP Pro serie vs. HP Elite serie vs. HP Z - serie

De tijden van één medewerker aan één vast bureau zijn voorbij. Daarom is het van belang de juiste zakelijke laptops en desktopcomputers aan te schaffen voor jouw medewerkers. Maar welke zakelijke laptops en desktops zijn het meest geschikt voor jouw medewerkers? Vandaag de dag heb je een overvloed aan keuzes van verschillende zakelijke laptops en desktops. Dit maakt het kiezen van een geschikte desktopcomputer of zakelijke laptop niet gemakkelijk. HP stelt een drietal innovatieve desk - en laptop series beschikbaar: de HP Pro, Elite en Z - serie die verschillende zakelijke behoeften vervullen. Benieuwd welke? Lees dan snel verder.

De HP ProDesk serie

Deze krachtige desktopcomputer is ideaal voor bedrijven die genoegen nemen met de basisfunctionaliteiten van een desktop en niet bereid zijn meer geld uit te geven dan nodig is. Het is een algemene desktop die je in de dagelijkse werkzaamheden voorziet en tegelijkertijd ruimte biedt voor toekomstige groei. Alhoewel het de meest voordelige keuze is van de drie desktopcomputers, biedt de HP ProDesk nog steeds innovatie en kracht. De ProDesk is een compact en flexibel ontwerp met eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat het zich meebeweegt met jouw wensen en behoeften.

De HP EliteDesk serie

De HP EliteDesk serie tilt de ProDesk serie naar een hoger niveau. Deze desktopcomputer biedt een aantal extra functies en uitgebreidere beveiligingsopties dan de ProDesk. De EliteDesk biedt meer keuze op het gebied van configuraties, wordt uitgebreider getest en bevat een betere ondersteuning op het gebied beveiliging, beheer en antidiefstalfuncties. Het is een ideale desktop voor bedrijven die gebruik willen en kunnen maken van de extra voordelen t.o.v. de ProDesk.

De HP Z Workstation

De HP Z workstation biedt de beste prestaties van de drie series. Ze stellen je medewerkers in staat meer gedaan te krijgen in minder tijd. Daarnaast zijn ze ontworpen om aan de behoeften van jouw creatieve medewerkers te voldoen. Ze zijn ideaal voor afdelingen binnen bedrijven die meer prestaties moeten leveren en dus meer functies nodig hebben. De HP Z workstation houdt stand onder druk, heeft een groot geheugen en beschikt over een lange batterijduur. Naast het leveren van indrukwekkende prestaties biedt de HP Z workstation uitgebreide beveiligingsfuncties zoals wachtwoord, vingerafdruk en gezichtsverificatie. De geavanceerde functies op deze workstation maakt het de ideale oplossing voor grotere organisaties.

Naast de HP ProDesk, EliteDesk en Z workstation lees je hieronder ook de belangrijkste verschillen uit tussen de HP ProBook, EliteBook en Zbook.

De HP ProBook G8 serie

Met de HP ProBook G8 serie gaan budget en basisfunctionaliteiten hand in hand. Het is een ideaal instapmodel voor medewerkers die zowel thuis als op kantoor werken. Wanneer je op zoek bent naar een krachtige, draagbare zakelijke laptop tegen een lage prijs, dan is de HP ProBook een goede keuze. De ProBook biedt vooral veel zekerheid op het gebied van veiligheid en bouwkwaliteit. Door de vingerafdruklezer log je op een eenvoudige maar veilige manier in, zonder dat iemand dat in de gaten heeft. Daarnaast kun je er meerdere applicaties tegelijkertijd op uitvoeren zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur van de batterij en kan de ProBook ook goed tegen een stootje door de metalen behuizing. De vele aansluitingen zijn iets minder luxueus maar dat maakt dat de prijs erg schappelijk blijft.

HP EliteBook G8 serie

In tegenstelling tot de HP ProBook serie doet de HP EliteBook serie er nog een schepje bovenop. De EliteBook is stijlvol, krachtig en beschikt over geavanceerde beveiligingsopties. Deze krachtige zakelijke laptop straalt klasse uit. Met een zeer slanke en lichte aluminium behuizing die toch alle benodigde aansluitingen biedt en een helder scherm werk je overal in stijl. Door de geavanceerde beveiligingsopties zal deze zakelijke laptop je nooit in de steek laten en dat maakt het de ideale zakelijke laptop voor jouw moderne medewerkers.

De HP Z-Book serie

Met de HP Zbook serie haal je performance en stijl in huis. Het is een uitermate krachtige laptop met een groot geheugen en een lange levensduur van de batterij. Ze zien er op het eerste oog uit als gewone laptops, maar het zijn eigenlijk mobiele workstations. De HP Zbook serie is speciaal ontworpen voor zware, intense processen en dat maakt ze uitermate geschikt voor data-analisten, grafische ontwerpers, CAD-tekenaars en ingenieurs. De HP Zbook is de beste keuze als het gaat om ultieme prestaties en duurzaamheid. Ze hebben dezelfde beveiligingsfuncties als de HP EliteBook alleen voegen ze daar nog drie extra functies aan toe. Werk je veel met grote, intense programma’s die veel geheugen vragen? Dan is de HP Zbook serie de juiste keuze.

Benieuwd welke zakelijke desk en/of laptops het meest geschikt zijn voor jouw medewerkers?

Wil je graag weten welke zakelijke desk - en laptops het meest geschikt zijn voor jouw organisatie en medewerkers? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze experts en bekijk hoe jouw ideale werkplek eruitziet.

Neem contact op