Iconen Nxtoffice 17

Snelle levering van producten

Iconen Nxtoffice 18

Installatie door specialisten

Iconen Nxtoffice 21

Hoogste niveau van cybersecurity

Iconen Nxtoffice 17

Snelle levering van producten

Iconen Nxtoffice 18

Installatie door specialisten

Iconen Nxtoffice 21

Hoogste niveau van cybersecurity

Verschillende opslag
voor jouw bedrijfsdata

Krijg direct toegang tot ons waardevolle productoverzicht

Kritische bedrijfsdata

Reguliere bedrijfsdata

Datamanagement (1)

Kritische bedrijfsdata

Kritische bedrijfsdata zijn de gegevens die van vitaal belang zijn voor de kernactiviteiten en strategische besluitvorming van jouw organisatie. Dt omvat bijvoorbeeld financiële gegevens, klantinformatie, intellectueel eigendom en operationele gegevens. Deze gegevens sla je op en beheer je met een zeer geavanceerd datastorage systeem. Deze datastorage voor kritische bedrijfsdata plaats je op de primaire bedrijfslocatie. Dit zijn de voordelen:

 • Efficiënte manier van dataopslag
 • Geschikt voor on-premises en cloud omgevingen
 • Bedrijfscontinuïteit gegarandeerd
 • Schaalbaarheid
 • Beste beveiliging van bedrijfsdata
 • Inzicht in aard en omvang van bedrijfsdata
 • Altijd een back-up beschikbaar
Datamanagement@4X

Reguliere bedrijfsdata

Reguliere bedrijfsdata omvat de minder belangrijke data die wordt gegenereerd in de dagelijkse gang van zaken. Denk hierbij aan e-mails, documenten, archieven en oude back-ups die misschien niet direct van strategisch belang zijn, maar toch waardevol zijn voor de dagelijkse activiteiten van jouw organisatie. Deze sla je op en beheer je met een minder geavanceerde datastorage systeem. De voordelen van jouw bedrijfsdata te beheren en managen bij nxtoffice zijn:

 • Efficiënte manier van dataopslag
 • Geschikt voor on-premises en cloud
 • Schaalbaarheid
 • Beveiliging van bedrijfsdata

Veilig en efficiënt omgaan met je bedrijfsdata? Doe de check!

Datamanagement (1)
Datamanagement@4X

Bekijk onze merken in de nxtoffice shop

Zo doen we dat

1

Adviesgesprek

Allereerst voeren we een geheel vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek. Hierin wordt besproken tegen welke pijnpunten/ uitdagingen je aanloopt. En hoe wij je daarbij kunnen helpen. Nadat jouw wensen en behoeften in kaart zijn gebracht bepalen we gezamenlijk welke vervolgstappen er worden genomen.

2

Offerte op maat

Na het adviesgesprek ontvang je van ons een compleet en overzichtelijk voorstel afgestemd op jouw wensen, behoeften en de hoeveelheid data dat binnen jouw organisatie wordt gegenereerd en opgeslagen. Mocht je het hier niet mee eens zijn? Dan kun je altijd terecht bij één van onze specialisten. Ben je tevreden met het voorstel? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag.

3

Levering en installatie

De levering en installatie van de data management systemen vraagt om maatwerk. Nadat we de systemen van onze leveranciers hebben ontvangen, komen onze specialisten bij jou langs op locatie om het systeem eigenhandig te installeren. Zij gaan pas weg wanneer het systeem naar wens werkt.

4

Beheer en support

Tot slot blijven we functionaliteit, capaciteit, leeftijd en kwetsbaarheid van jouw data management systeem nauwlettend monitoren. Mocht het zo zijn dat er zich tussentijds problemen voordoen dan zullen wij dit op proactieve wijze communiceren en oplossen.

Next level data opslag
begint bij nxtoffice

Herkenbaar? Het eindeloze zoeken naar een back-up van data die nooit opgeslagen is of niet zeker weten hoe veilig de locatie is waar je je data hebt opgeslagen. Met de datastorage systemen van nxtoffice is dat voorgoed verleden tijd. Deze maken automatisch back-ups en bewaren alle data op een locatie met de hoogste beveiliging. Bij nxtoffice hebben we alleen datastorage systemen die net als wereldkampioen Lieke Klaver optimaal presteren. Hierdoor voorkom je onnodig verlies van je bedrijfsgegevens.  

Scherm­Afbeelding 2023 09 11 Om 14.55.06

Bestel direct in de nxtoffice shop

Bekijk data storage systemen

Onze experts aan het woord

Ontdek meer

Ga veilig en efficiënt om met je bedrijfsdata

Klaar om maximale veiligheid te ervaren en je bedrijfsdata te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang? Julian komt graag met je in contact voor persoonlijk advies op maat.

Neem contact op met Julian