Iconen Nxtoffice 17

Snelle levering van jouw plotter of printer

Iconen Nxtoffice 18

Installatie door specialisten

Iconen Nxtoffice 20

Eigen serviceteam met ruim 35 jaar ervaring

Iconen Nxtoffice 17

Snelle levering van jouw plotter of printer

Iconen Nxtoffice 18

Installatie door specialisten

Iconen Nxtoffice 20

Eigen serviceteam met ruim 35 jaar ervaring

Plotters en printers
voor elk type project

Vraag het aan onze specialisten

Plotters

Printers

Designjet T850 Etail KSP 1 A3 And A1 (2)

Efficiënt printen op A4 tot A0 formaat

Ben je architect, technisch tekenaar of CAD engineer en op zoek naar de perfecte plotter voor jouw organisatie? Bij nxtoffice begrijpen we dat jouw behoeften en budget kunnen variëren. Daarom bieden we een breed scala aan zowel HP als Canon plotters die aan jouw specifieke eisen voldoen. De vraag is: zoek je een meer budgetvriendelijke optie zonder in te leveren op kwaliteit, of ben je bereid te investeren in een geavanceerde machine die voldoet aan de hoogste standaarden? Ontdek de voordelen van het aanschaffen van een plotter bij nxtoffice:

  • Beschikbaar in single-functie en multifunctioneel model;  
  • Efficiënt printen op A0/ A1/ A2/ A3/ A4- formaat;
  • Geschikt voor de technische en grafische sector;
  • 1, 3 of 5 jaar onderhoud op jouw plotter. 
DV 1086 (2)

Printen, scannen en kopiëren op A3/ A4 formaat

Op zoek naar een innovatieve werkplekassistent die printen, scannen en kopiëren op zowel A3 als A4 formaat mogelijk maakt? Met de Xerox VersaLink-printers heb je de ideale oplossing voor kleine of middelgrote kantoren in handen. Voor grotere kantooromgevingen met hoge printvolumes, raden we de Xerox AltaLink-printers aan. Ontdek de voordelen van het aanschaffen van een printer bij nxtoffice:

  • Lease jouw printer voor een vast bedrag per maand;
  • Ervaar proactieve beveiliging; 
  • Tijd - en kostenbesparend.

Hoe efficiënt is jouw printomgeving ingericht? Doe de scan!

Designjet T850 Etail KSP 1 A3 And A1 (2)
DV 1086 (2)

Bekijk onze merken in de nxtoffice shop

Zo doen we dat

1

Adviesgesprek

Allereerst voeren we een geheel vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek. Hierin wordt besproken tegen welke pijnpunten/ uitdagingen je aanloopt. En hoe wij je daarbij kunnen helpen. Nadat jouw wensen en behoeften in kaart zijn gebracht bepalen we gezamenlijk welke vervolgstappen er worden genomen.

2

Offerte op maat

Na het adviesgesprek ontvang je van ons een compleet en overzichtelijk voorstel afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. Mocht je het hier niet mee eens zijn? Dan kun je altijd terecht bij één van onze specialisten. Ben je tevreden met het voorstel? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag.

3

Levering en installatie

Als je een plotter en/of printer bij ons hebt besteld, streven we ernaar om deze zo snel mogelijk bij je te bezorgen. De installatie hangt af van het pakket dat je bij ons hebt gekozen. We bieden drie installatie-opties: standaard, uitgebreid en volledig.

4

Onderhoud en support

Tot slot blijven we functionaliteit, capaciteit, leeftijd en kwetsbaarheid van jouw plotter en/of printer monitoren. Mocht het zo zijn dat er zich tussentijds problemen voordoen dan zullen wij dit op proactieve wijze communiceren en oplossen.

Next level printen begint bij nxtoffice

Kan het A4 tot A0 printen sneller, efficiënter en veiliger? Print moeiteloos A4 tot A0 opdrachten in minder tijd met de snelheid van wereldkampioen Lieke Klaver en blijf veilig verbonden met het internet dankzij geavanceerde beveiligingsfuncties. Breng het printen naar een nieuw niveau met krachtige plotters en printers, zodat je je beste werk kunt leveren zonder concessies te doen aan snelheid en kwaliteit. Jouw keuze hangt af van jouw specifieke behoeften en beschikbare budget. Laat ons je helpen de juiste keuze te maken.

NXTOFFICE (84) (1)

Bestel direct in de nxtoffice shop

Ga naar de webshop

Onze experts aan het woord

Advies over

Jouw volledige potentieel benutten?

Hoe veilig en efficiënt is jouw printomgeving momenteel ingericht? Bram komt graag met je in contact om een persoonlijk stappenplan op maat te bespreken.

Neem contact op met Bram