Een toekomst vol mogelijkheden met de HP Essentials Notebooks - jouw nieuwe AI partner!

Www.Guyhouben.Com KNSS 25
DV 6696 (2)
Julian van Roosmalen
19 juni 2024
In de wereld waarin technologie ons steeds verder vooruit stuwt, komt HP met een revolutionaire oplossing: de HP Essentials Notebooks. Deze notebooks zijn niet zomaar devices; ze zijn ontworpen om met ons mee te groeien in het nieuwe tijdperk van AI.

Ontdek innovatie en functionaliteit verpakt in een stijlvol design

De HP Essentials Notebooks zijn een toonbeeld van innovatie en elegantie. Met een design bestaande uit aluminium en magnesium stralen deze laptops niet alleen duurzaamheid uit, maar ook een ongeëvenaarde stijl. Verkrijgbaar in verschillende formaten van 14 tot 16 inch, bieden deze notebooks een display dat zelfs de meest kritische ogen tevreden stelt. De optie voor een QHD+ OLED-paneel tilt je kijkervaring naar een hoger niveau.

Onder de motorkap vind je een selectie van Intel en AMD processors, variërend van 6W tot 28W. Of je nu bezig bent met intensieve videobewerking of multitasking, deze notebooks leveren altijd de prestaties die je nodig hebt. Dankzij de DDR5/LPDDR5X geheugenopties en de mogelijkheid om tot 64GB RAM te configureren, zijn vertragingen verleden tijd.

Efficiënt communiceren en (samen)werken was nog nooit zo eenvoudig

Met verbeterde audio en discrete versterkers, zijn deze notebooks perfect voor samenwerking. Of je nu een zakelijke presentatie houdt of deelneemt aan een videoconferentie, je zult altijd helder en duidelijk overkomen. De notebooks zijn ook uitgerust met dynamische kleurafstemming, omgevingslicht- en kleurensensoren, wat zorgt voor een optimale visuele ervaring, ongeacht de omstandigheden.

 1. AI gestuurde zoekopdrachten voor jouw privé bestanden: vind snel wat je zoekt met de kracht van AI. Of het nu om werk of privé gaat, jouw bestanden zijn altijd binnen handbereik dankzij slimme zoekopdrachten.
 2. Haal alles uit je dag met een Next-Gen AI-PC: een next-gen AI-PC maakt elk moment waardevol. Deze laptops hebben de kracht om AI lokaal uit te voeren, waardoor je tijd bespaart en innovatieve functies kunt benutten.
 3. Ervaar vergaderen zoals het ook daadwerkelijk bedoeld is met Poly Camera Pro: wees authentiek in elke vergadering met AI-gestuurde studio-effecten. Met de Poly Camera Pro en kristalheldere Poly Studio speakers kun je jouw boodschap en ideeën vol vertrouwen presenteren.
 4. Minder opladen en krijg meer gedaan: blijf productief onderweg met een next-gen AI-PC die je helpt gefocust te blijven. Met responsieve prestaties en een geoptimaliseerde batterijduur blijf je de hele werkdag door presteren.

AI binnen handbereik

Wat deze notebooks echt onderscheidt, is hun integratie met AI. De HP EliteBook Ultra G1q is speciaal ontworpen voor de medewerker die slimme, AI-geactiveerde productiviteit willen omarmen. Met de kracht om AI lokaal te draaien, bespaar je tijd en geniet je van innovatieve functionaliteiten zoals AI-aangedreven zoekopdrachten en conferencing met studio-kwaliteit effecten. De geïntegreerde Microsoft Copilot functionaliteit opent nieuwe mogelijkheden voor intelligente assistentie, altijd binnen handbereik.

Til dagelijkse taken naar een hoger niveau met jouw ingebouwde HP AI Companion. Deze slimme assistent helpt je optimaal te presteren.

 1. Stel vragen, leer en krijg intelligente assistentie.
 2. Personaliseer je ervaring met je eigen bestanden.
 3. Presteer altijd op je best met PC-optimalisatie.
 4. Ontdek meer over AI met een content feed gewijd aan AI-onderwerpen.

Product overzicht: een kijkje in de belangrijkste functionaliteiten van de HP Essentials Notebooks

  1. Elite kracht en prestaties
   Met de Qualcomm® Snapdragon® X Elite Platform-processor ervaar je ongekende snelheid en efficiëntie.
  2. Comfortabel kijken
   Een 14” diagonaal, 16:10 touchscreen display met laag blauw licht zorgt voor een prettige kijkervaring.
  3. Microsoft Pluton beveiliging
   Deze chip-naar-cloud beveiligingstechnologie biedt veilige identiteits- en cryptografische diensten.
  4. Nieuw ontworpen scharnier
   Voor optimale thermische ventilatie, zodat je laptop altijd koel blijft.
  5. Vernieuwde FN-toetsen
   Toegang tot handige sneltoetsen voor de knipprogramma en rekenmachine.
  6. Altijd op je best tijdens videovergaderingen
   Met een 5MP + IR-camera met 88° brede kijkhoek en ondersteuning voor Windows Hello. Inclusief handmatige webcam-sluiter voor privacy.
  7. HP Fast Charge
   Laad je batterij op tot 50% in slechts 30 minuten.
  8. Microsoft Copilot
   De geïntegreerde Microsoft Copilot-toets opent het promptvenster, zodat je AI-assistent altijd binnen handbereik is.
  9. Altijd schoon
   Vlekbestendige Physical Vapor Deposition (PVD)-coating houdt oppervlakken schoon en gemakkelijk afneembaar.
  10. Verantwoord gemaakt
   De behuizing is gemaakt van 50% gerecycled aluminium en de toetsen van 50% post-consumer gerecycled plastic
  11. Eenvoudige poortconfiguratie 
   1. SuperSpeed USB Type-C®: 40Gbps signaaloverdrachtssnelheid;
   2. SuperSpeed USB Type-C®: 10Gbps signaaloverdrachtssnelheid;
   3. Maximale Hoogte: 14.4mm & 3.5mm Audio/Microfoon Jack Combo;
   4. SuperSpeed USB Type-A: 5Gbps signaaloverdrachtssnelheid.

Meer informatie ontvangen?

De HP Essentials Notebooks bieden een perfecte mix van kracht en stijl in combinatie met innovatieve functies met AI integraties die je dagelijkse taken een stuk eenvoudiger en leuker maken. Wil je graag meer informatie ontvangen over deze nieuwe lijn? Plan een geheel vrijblijvende digitale intake in met één van onze specialisten via onderstaande button. 

Doe de digitale intake