Next level vergaderen voor Nabuurs

  • Een vernieuwde vergaderomgeving
  • Efficiënt communiceren en samenwerken
  • Kristalhelder beeld - en geluid
DV 0590

De uitdaging van Nabuurs: een vernieuwde vergaderomgeving die naadloze communicatie en samenwerking mogelijk maakt

Met meer dan 20 vestigingen, ruim 1.000 toegewijde medewerkers en een jaarlijkse omzet van meer dan 100 miljoen euro, is Nabuurs dé specialist op het gebied van FMCG (Fast Moving Consumer Goods)-distributie. Binnen dit segment behoort Nabuurs tot één van de grootste logistieke dienstverleners van de BeNeLux. Als ketenregisseur behoudt Nabuurs het overzicht over de volledige supply chain voor hun opdrachtgevers. Met de overgang naar een nieuw bedrijfspand stond Nabuurs voor de uitdaging om een moderne vergaderomgeving te creëren die gericht is op het faciliteren van efficiënte communicatie en samenwerking op de werkvloer. Met ruim 1.000 toegewijde medewerkers, verspreid over meer dan 20 vestigingen, bood dit nxtoffice een unieke gelegenheid om Nabuurs te ondersteunen bij het vormgeven van hun vergaderomgeving met de nieuwste videoconferencing-oplossingen.

Next level vergaderen

Dat heeft geresulteerd in de mogelijkheid voor alle medewerkers om vergaderruimtes eenvoudig te reserveren via de integratie met Microsoft Outlook & Teams. Ook kunnen ze, indien beschikbaar, ad-hoc de vergaderruimtes reserveren. In de vergaderruimtes van Nabuurs ervaren de medewerkers kristalheldere beeld - en geluidskwaliteit, delen ze met één klik op de knop het scherm en presenteren ze content, en maken ze real-time annotaties dankzij de integratie met Microsoft Teams, wat bijdraagt aan de algehele vergaderervaring. 

Te beginnen op de begane grond, waar we de grote vergaderruimte van Nabuurs hebben ingericht met geavanceerde oplossingen. Deze indrukwekkende ruimte biedt plaats aan een groot aantal deelnemers met een minimale capaciteit van 10 personen. Uitgerust met het Yealink MVC860 videoconferentie systeem en het interactieve vergaderscherm i3TOUCH E-ONE van 86 inch, bevordert deze indrukwekkende ruimte de communicatie en interactieve samenwerking op de werkvloer. Met naadloze integratie van de nieuwste technologieën, zoals videovergaderen en draadloos presenteren, kunnen alle medewerkers van Nabuurs efficiënt samenwerken in deze ruimte, ongeacht hun fysieke locatie.

Op de bovenste verdieping hebben we de kleine - en middelgrote vergaderruimtes ingericht met innovatieve vergaderoplossingen die ontworpen zijn om te voldoen aan de specifiek behoeften van de verschillende teams binnen Nabuurs. Zo kunnen zij zowel in kleine als middelgrote samenstelling uiterst efficiënt kunnen communiceren en samenwerken. De kleine vergaderruimtes bij Nabuurs zijn voorzien van de Yealink UVC40 Meetingbar met het Dahua vergaderscherm van 50 inch, zonder aanraakfunctionaliteit. De middelgrote vergaderruimtes zijn uitgerust met het Yealink MVC400 videoconferentie systeem, inclusief het 65 inch i3TOUCH E-ONE interactieve vergaderscherm.

Laat je inspireren en neem een kijkje in de vernieuwde vergaderomgeving van Nabuurs

We zijn trots dat we de vergaderruimtes in het nieuwe bedrijfspand hebben ingericht met onze innovatieve oplossingen. Onze missie was om een veelzijdige en inspirerende vergaderomgeving te creëren die de medewerkers van Nabuurs in staat stelt om hun beste werk te leveren, waarbij de nadruk ligt op efficiëntie, connectiviteit en gebruiksgemak. Dankzij de implementatie van onze vergaderoplossingen hebben we de weg vrijgemaakt voor naadloze communicatie en samenwerking op grote, middelgrote en kleine schaal, wat heeft geresulteerd in de ultieme vergaderervaring voor Nabuurs en haar medewerkers. Wil je een kijkje nemen in deze vernieuwde vergaderomgeving? Ontdek het hieronder door op de knop te klikken.

Ontdek het nieuwe vergaderen

Next level voor Nabuurs

1. De vergaderruimtes inventariseren

Samen met Nabuurs hebben we alle ruimtes in kaart gebracht, beoordeeld en gekeken naar wat gewenst is. Hierdoor hebben we elke ruimtes kunnen voorzien van de beste oplossingen.

2. Persoonlijk plan en offerte op maat

Met zowel de oplossingen als de ruimtes goed in kaart gebracht, hebben we voor Nabuurs een op maat gemaakt plan en bijbehorende offerte opgesteld. Dat is wel zo duidelijk!

3. Proactieve monitoring & nazorg

In goed overleg met Nabuurs hebben we beoordeeld of alles naar wens is geleverd en geïnstalleerd. En daar passen we onze proactieve monitoring en nazorg op aan.

Ontdek het nieuwe vergaderen

Grote vergaderruimte
Middelgrote vergaderruimte
Kleine vergaderruimte
Huddle/ werkruimte
DV 1342
DV 0733
DV 0759
DV 0782
DV 1116
DV 1151
DV 1210
DV 1213
DV 0833
DV 0878
DV 1029
DV 1072
DV 1229
DV 0953
DV 0962
DV 0964
DV 0890
DV 0908 2
DV 1331 2

Next level oplossingen

UVC86 Yealink

Yealink UVC86 4K PTZ Camera

I3touch E ONE 65 Inch (1)

i3TOUCH E-ONE 65 inch

Ook next level vergaderen?

Twijfel niet om contact op te nemen met onze vergaderspecialist, Julian. Hij staat klaar om je te helpen bij het faciliteren van vlekkeloze communicatie en samenwerking op kantoor met behulp van next level vergaderoplossingen.

Neem contact op met Julian