NetApp ASA: all flash data opslag
voor SAN

ASA Efficient Tcm19 84896
DV 6696 (2)
Julian van Roosmalen
04 juli 2023
Nieuw bij nxtoffice! Graag introduceren we de serie ASA-systemen van NetApp aan jullie. Dit zijn eenvoudige en toegewijde data storages met superieure prestaties, hoge beschikbaarheid en toonaangevende efficiëntie – tegen een betaalbare prijs. De tijd van kiezen tussen prestaties en efficiëntie is voorbij met deze nieuwe generatie ASA all flash SAN systemen.

Stel je product vraag

Waarom NetApp ASA systemen voor SAN?

Ervaar een eenvoudige SAN-opslag met een ijzersterke beschikbaarheid. Als het gaat om het implementeren van een speciale SAN-oplossing (Storage Area Network) voor jouw belangrijkste werkprocessen, heb je gegarandeerde beschikbaarheid nodig waarop je kunt vertrouwen en eenvoudig te beheren is.

De ASA-systemen van NetApp bieden continue toegang tot jouw bedrijfsdata met vereenvoudigde gegevensbescherming en beheer. Het schaalt niet-verstorend uit om grootschalige SAN-omgevingen te ondersteunen. De ASA-systemen leveren een betere effectieve capaciteit voor elk werkproces, ondersteund door de Storage Efficiency Guarantee van NetApp.

Speciale, toegewijde data opslag voor het moderne bedrijfsleven

Maak kennis met de nieuwe NetApp ASA, een all-flash SAN data storage die toonaangevende beschikbaarheid, superieure prestaties en vereenvoudigd databeheer biedt in jouw hybride werkomgeving.

De ASA-systemen bieden een eenvoudige, toegewijde oplossing voor jouw bedrijf kritische applicaties, databases en infrastructuur. Profiteer van gegarandeerde beschikbaarheid en efficiëntie met behoud van continue gegevenstoegang tot alle ASA-systemen in een veilige omgeving.

Bedrijfskritische gegevens altijd veilig en beschikbaar

De bedrijfskritische activiteiten zijn afhankelijk van continue toegang tot jouw gegevens. De ASA-systemen zorgen voor een hoge beschikbaarheid van jouw bedrijfsdata en houden kritieke applicaties draaiende met een actieve architectuur, ondersteund door de Six Nines Data Availability van NetApp. Bescherm je bedrijfsgegevens met ingebouwde toegangsconsistente gegevensbescherming en bereik bedrijfscontinuïteit met het synchroon herstellen van je bedrijfsgegevens.

Ervaar superieure prestaties voor de belangrijkste bedrijfsapplicaties

Bereik razendsnelle responsetijden voor bedrijfskritische applicaties met de ASA-systemen van NetApp. NetApp is marktleider op het gebied van NVMe-of-technologie en ondersteunt zowel NVMe/FC als NVMe/TCP in de ASA A-serie, voor consistente lage latentie en miljoenen IOPS in een cluster.

Efficiëntie en eenvoud die de totale kosten van de aanschaf van de data storage aanzienlijk verlagen

Met de ONTAP-datamanagement software voor gegevensbeheer die op de ASA-systemen draait, profiteer je van opslagbesparingen de gepaard gaan met gegarandeerde efficiëntie. Stroomlijn het proces waarbij er toegang wordt verstrekt aan gebruikers, klanten en/of medewerkers tot jouw bedrijfsdata en de toegewijde SAN-werkbelasting. Ga nog een stap verder door je bedrijfsdata in jouw hybride Cloud op één niveau te beheren, cachen en te back-uppen.  

Shop de ASA-systemen bij nxtoffice

netapp-asa-system

ONTAP data management software: de kracht achter de ASA-systemen

Bij de aanschaf van de ASA-systemen krijg je ONTAP One-for-SAN, dit is één complete softwareoplossing die het implementeren van de ASA-systemen eenvoudig maakt met naadloos gegevensbeheer, hoge mate van gegevensbescherming en hoge beschikbaarheid voor storage only omgevingen. Ervaar alles wat je nodig hebt en niets wat je niet nodig hebt.

NetApp ASA: all flash data opslag in combinatie met een best-in-class eigendomservaring

Ervaar voorspelbaarheid en aanpassingsvermogen om aan jouw toekomstige, zakelijke behoeften te voldoen. Profiteer en geniet van gegarandeerde efficiëntie, onverstoorbare control upgrades en geavanceerde opties om belangrijke bedrijfsgegevens naar de Cloud te verplaatsen en weer terug. Alleen als én wanneer dit noodzakelijk is voor jouw bedrijf.

Wil je meer informatie ontvangen over de nieuwe generatie ASA-systemen van NetApp? Onze data management specialisten staan je graag te woord voor een persoonlijk advies op maat. Vul onderstaand geheel vrijblijvend je gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Hoe kunnen we je bereiken?