Nxtoffice en N.E.C. Nijmegen slaan handen ineen met Official Partnership

Nxtoffice 8
DV 5977 (1)
Menno Rijcken
05 mei 2023
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat nxtoffice met ingang van het eredivisie seizoen 2023/ 2024 een official partnership aangaat met voetbalclub N.E.C. Nijmegen. De ambitie die we met nxtoffice hebben om uit te groeien tot een landelijke speler wordt door het official partnership met N.E.C. alsmaar versterkt. De samenwerking heeft als doel om de landelijke merkbekendheid van nxtoffice te vergroten en tegelijkertijd bij te dragen aan de ambities van N.E.C. om uit te groeien tot een stabiele Eredivisieclub.

“Wij geloven sterk in de mentaliteit van topsport en de drive om altijd voor het uiterste te gaan. Ondernemen is tevens ook topsport. Als bedrijf met een sterke focus op innovatie, service & kwaliteit, zien we deze samenwerking als een kans om onze landelijke merkbekendheid verder te vergroten en onze klanten beter te bedienen. Ik ben blij dat we onze krachten met N.E.C. kunnen bundelen en kijk uit naar een succesvolle toekomst samen!”

Coert Tempelman, Algemeen Directeur nxtoffice

nxtoffice-nec-tekenmoment

“N.E.C. is erg enthousiast over de samenwerking. In nxtoffice hebben we wederom een groot Nijmeegs bedrijf aan ons weten te binden. Als official partner en OSRN-lid zien we daar een mooie connectie. We delen de ambitie om samen onze doelstellingen te verwezenlijken en zijn ervan overtuigd dat dit tot mooie resultaten gaat leiden. We kijken uit naar een mooie samenwerking!”

Robin Faber, Commercieel Manager N.E.C.

Als onderdeel van het official partnership zal nxtoffice een prominente plaats innemen op de LED-boarding in het stadion en zal het deel gaan uitmaken van de Ondernemers Sociëteit Regio Nijmegen (OSRN). “We zitten momenteel middenin de voorbereidingen voor onze landelijke campagne. Dit omvat een 360 graden marketingcampagne, waarbij we zowel offline als online kanalen gaan inzetten en met elkaar gaan verbinden. Het official partnership met N.E.C. stelt ons in staat om onze marketingcampagne op zowel lokaal, regionaal als landelijk niveau steeds verder vorm te geven en een zo groot mogelijk publiek te bereiken waar onze doelgroep zich bevindt, aldus Menno Rijcken (Marketeer nxtoffice).”

Door zich aan te sluiten bij de OSRN krijgt nxtoffice de mogelijkheid om haar netwerk binnen de regio te vergroten en kennis uit te wisselen met andere ondernemers. “De OSRN organiseert regelmatig bijeenkomsten waarbij ondernemers uit verschillende sectoren elkaar ontmoeten en zaken met elkaar doen. We geloven dat deze toetreding ons zal helpen onze dienstverlening nog beter af te stemmen op de behoeften van de klant en ons netwerk in de regio te vergroten, aldus Nick Cornelissen (Sales Manager nxtoffice).”

nxtoffice-nec-tekenmoment