Nxtoffice is Aruba Networks Silver Partner!

DV 4775
DV 5977 (1)
Menno Rijcken
27 november 2022
Als moderne ondernemer ben je sterk afhankelijk van snel en betrouwbaar internet op kantoor. Sterker nog, het is de eerste zakelijke levensbehoefte van iedere organisatie. Snelheid, betrouwbaarheid en stabiliteit zijn de belangrijkste pijlers omdat je overal op kantoor wilt beschikken over perfect internet om de klant zo efficiënt mogelijk te bedienen. Daarom hebben wij gekozen voor de gebruiksvriendelijke en kwalitatieve oplossingen van Aruba Networks. Zij zijn onze vaste leverancier van netwerk componenten en bijhorende accessoires.

Maak kennis met Aruba Networks, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise

Aruba Networks, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise, is marktleider op het gebied van bekabelde en draadloze netwerkoplossingen. Zij stellen een ruim aanbod aan netwerk switches, Wi-Fi access points en Cloud gebaseerde services en beheertools. Dat doen zij aan de hand van twee productlijnen, namelijk de Aruba Instant On en de Enterprise lijn. De Enterprise lijn zit vol met nieuwe netwerkoplossingen en richt zich op bedrijven die een grootschalig, zakelijk netwerk willen opzetten. Daarentegen richt de Aruba Instant On lijn zich juist op de kleinere bedrijven die behoefte hebben aan een kleinschaliger, zakelijk netwerk met gebruiksvriendelijke en kwalitatieve oplossingen tegen een scherpe prijs.

Aruba Instant On vs. Aruba Enterprise productlijn

In tegenstelling tot de Aruba Instant On lijn is er ook nog de Enterprise lijn. Deze productlijn (bestaande uit de AP-505, AP-515 en CX netwerk switches) zit vol met de nieuwste functies die uitermate geschikt zijn voor het opzetten en installeren van grootschalige netwerkomgevingen op kantoor. Deze lijn beschikt over meer functionaliteiten dan de Instant On lijn maar dat vertaalt zich ook direct terug in de kosten, licenties en extra benodigde IT-kennis.

De kenmerken van Aruba Networks

Wat voorop staat in de dienstverlening van Aruba Networks zijn kenmerken waarin wij ons herkennen en mee identificeren. Welke kenmerken dat zijn vind je hieronder: 

  • Een uitgebreid productaanbod aan gebruiksvriendelijke en kwalitatieve netwerk componenten voor op kantoor;
  • Het moderniseren van het zakelijke netwerk op kantoor;
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemerschap;
  • Digitale inclusie en positieve impact op het milieu;
  • Een grote bijdragen leveren aan een circulaire economie;
  • Integratie en diversiteit.

Wat onderscheidt Aruba Networks van de concurrerende aanbieders? 

De bewuste keuze om voor Aruba Networks (onderdeel van HPE) te kiezen ten opzichte van andere concurrenten brengt vele voordelen met zich mee. We nemen je graag mee in de beweegredenen waarom wij hebben gekozen voor Aruba Networks als onze vaste leverancier.

1. De juiste ervaring wat zich omzet in innovatie en kwalitatieve netwerk componenten

Aruba Networks richt zich net als ons op een superieure, ultieme klantbeleving. Deze benadering zorgt er mede voor dat wij flexibel kunnen zijn bij het aanschaffen van onze netwerkoplossingen.

2. De juiste expertise waardoor de digitale transformatie van jouw organisatie wordt versnelt

Met de expertise die Aruba Networks in huis heeft zijn onze netwerk specialisten nog beter in staat een juist advies op maat te geven bij het opzetten van jouw zakelijke netwerk. Hierdoor kunnen we jouw organisatie beter bijstaan in het versnellen van de digitale transitie. Daarnaast kunnen onze netwerk specialisten je product inhoudelijk goed adviseren over de netwerk componenten die jij bij ons wilt aanschaffen.

3. Sterke beveiligingsfuncties en efficiënte beheertools

De netwerk componenten zijn voorzien van sterke, geavanceerde beveiligingsfuncties die zorgen voor een betere bescherming tegen cybercriminaliteit. Daarnaast kun je gebruikmaken van efficiënte beheertools die het beheren van jouw zakelijke netwerk een stuk makkelijker maken.

4. Geschikt zowel groot als kleinschalige netwerken op kantoor

Technologie is momenteel belangrijker dan ooit. Daarom is het van belang dat iedere organisatie een goed, snel en veilig zakelijk netwerk kan opzetten. Door middel van de Aruba Instant On en Enterprise lijn kunnen zowel kleine als grote bedrijven op een gebruiksvriendelijke en kwalitatieve manier hun zakelijke netwerk opzetten.

Overal snel en betrouwbare kantoor wifi met behulp van Aruba Networks?

Door de nieuwe en fijne samenwerking met Aruba Networks zijn we in staat het online assortiment aan netwerk componenten steeds verder uit te breiden. Daardoor kunnen we voor zowel grote als kleinere bedrijven de juiste netwerk componenten op maat beschikbaar stellen. Wij zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking en hopen deze nog lang in stand te houden. Wil je weten hoe wij overal bij jou op de zaak zorgen voor perfect internet? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze specialisten.