Nxtoffice is ISO/ IEC 27001 gecertificeerd

Wwwguyhoubencom Knss 9 (1)
DV 5977
13 maart 2024

Nxtoffice is ISO/ IEC 27001 gecertificeerd. Hier zijn wij natuurlijk trots op. Het is een teken dat nxtoffice zorgvuldig en secuur omgaat met zowel eigen data als die van haar klanten. Bovendien tonen we hiermee aan dat we openstaan voor voortdurende verbetering, optimalisatie en evaluatie van onze bedrijfsprocessen, waarbij kwaliteit altijd het uitgangspunt is.

Deze certificering is een pluim voor ons, maar wat houdt deze nou in? Hieronder staat kort beschreven wat het keurmerk betekent en wat jij als klant daardoor van nxtoffice mag verwachten.

ISO/ IEC 27001

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Met deze certificering toon je als organisatie aan dat je een set van maatregelen, processen en procedures hanteert om serieus met informatiebeveiliging om te gaan. Dat doe je voor je eigen organisatie, maar juist ook voor je klanten en leveranciers.

De acties die je intern verricht gaan verder dan enkel de processen. Het gaat er ook om dat iedere medewerker bewust omgaat met data. Een belangrijk aspect; zeker met de huidige privacywet GDPR/AVG.

Kortom: doe wat je zegt, zeg wat je doet en dat gaat allemaal op een veilige manier. Dat geldt nu nóg meer voor nxtoffice.

ISO_IEC_27001