Nxtoffice is klaar voor de volgende stap en lanceert grote marketingcampagne

HEADER LK
Bram CTA
Bram Sommerdijk
07 september 2023

Lieke Klaver - official partner van nxtoffice

Olympisch topsportster Lieke Klaver heeft zich sinds kort verbonden aan nxtoffice. Een betere manier om de kernwaarden van het bedrijf meer body te geven dan met beeld van Lieke is er haast niet. Daarom zal Lieke als onderdeel van het lange termijn partnership een groot aandeel hebben in de nieuwe marketingcampagne. Lieke’s prestaties en drive sluiten naadloos aan op die van nxtoffice: altijd bezig zijn met de volgende stap en streven naar het hoogst haalbare resultaat. Lieke is super snel en krachtig, net als de oplossingen van nxtoffice. 

Lieke Klaver x nxtoffice

Zichtbaarheid door heel Nederland

Het is geen geheim dat nxtoffice al vanaf dag één de ambitie heeft om een ‘top of mind’ naam in de markt te worden. Met een bijzonder topsport partnership, een vernieuwing van de website en een grote marketingcampagne op de plank, is dit hét moment om een stap in de juiste richting te zetten. Vanaf 3 september zal de naam nxtoffice daarom te zien zijn in heel Nederland. Van billboards langs de snelweg, op diverse online kanalen, op TV, tot in het stadion van N.E.C. Nijmegen.

"We zijn erg enthousiast over de campagne en hebben zin in komende periode. Het geeft een kick om naar buiten te treden en de eerste stappen zetten richting nationale bekendheid"

Coert Tempelman, algemeen directeur nxtoffice

“Zien jullie mijn scherm?”

De marketingcampagne is ontworpen om de doelgroep kennis te laten maken met nxtoffice en de state of the art  oplossingen die het bedrijf biedt. Om herkenbaarheid bij de doelgroep te creëren is de campagne gebaseerd op de meest voorkomende opmerkingen en irritaties tijdens een online vergadering. In de uitingen staan teksten als: “Horen jullie mij?” of “zien jullie mijn scherm?” groots gepresenteerd. Onderliggend wil nxtoffice hiermee aangeven dat deze ergernissen met de vergaderoplossingen van nxtoffice voorgoed verleden tijd zijn. Met de oplossingen die zij bieden kun je met één druk op de knop presenteren, supersnel je meeting starten en heb je kraakhelder geluid & beeld. 

Landelijke campagne nxtoffice

Sinds kort is nxtoffice overal in Nederland te zien. Het Nijmeegse bedrijf heeft als ultiem doel om vergadersystemen, werkplekken, kantoor-wifi en data management oplossingen op landelijk niveau aan bedrijven te leveren. Om dit te bereiken is nxtoffice sinds september buiten de regionale grenzen getreden en wil het met een unieke marketingcampagne de traditionele markt van IT-hardware veroveren.

From now. To next. nxtoffice.nl.

Nxoffice heeft alles voor de ideale werkplek, vergaderruimte en ontmoeting. Vanuit jarenlange ervaring adviseert het team van experts klanten dagelijks over het inrichten van hun kantoren en werkplekken met de nieuwste IT hardware oplossingen. Van start of the art vergaderoplossingen, luxe werkplek, kantoor wifi en datamanagement, tot de beste laptops, printers en accessoires. Bij nxtoffice ben je verzekerd van 100% kwaliteit en de beste service. Nxtoffice loopt graag voorop en is altijd bezig met de volgende stap. Als innovatieve IT leverancier van hardware zijn ze met deze campagne weer hiermee weer een stap dichter bij hun doel. 

Wil je meer weten over de campagne of over next level oplossingen? Stel je vraag aan een van onze collega's.