Nxtoffice is NetApp Gold Partner!

BEWERKT DV 4796
DV 5977 (1)
Menno Rijcken
02 december 2022
Vanwege de exclusieve en succesvolle samenwerking met NetApp is nxtoffice met ingang van september 2022 officieel benoemd tot NetApp Gold Partner. Daarmee maakt nxtoffice de komende jaren deel uit van het NetApp Gold Partner programma. En dat brengt een hoop extra voordelen met zich mee waardoor we jou als klant nog beter van dienst kunnen zijn op het gebied van databeheer en management.

Exclusieve en langdurige samenwerking met NetApp

Het organiseren en managen van je bedrijfsdata is belangrijker dan ooit. Het gaat over het onderhouden, actualiseren, beheren en goed beveiligen van je bedrijfsgegevens. Betrouwbare data kan helpen bij het goed uitvoeren van je bedrijfsprocessen en het nemen van goede beslissingen op managementniveau. Het managen van je data vraagt om een andere denkwijze waarbij het belangrijker is dan ooit om gebruik te maken van kwalitatieve, efficiënte en flexibele datasystemen met slimme software. Daarom hebben wij gekozen voor de oplossingen van NetApp, een toonaangevende leverancier op het gebied van databeheer oplossingen. De oplossingen van NetApp zorgen ervoor dat jouw data altijd beschikbaar, veilig en eenvoudig te beheren is. En dat resulteert in een bedrijfsvoering die continu door kan blijven gaan, ongeacht of je medewerkers op kantoor, thuis of onderweg zijn.

Maar wie is NetApp en wat doen ze?

NetApp is van origine een Amerikaans bedrijf dat is opgericht in 1992 in San José, te Californië. Inmiddels draait NetApp al bijna dertig jaar mee in de wereld van IT en is het marktleider op het gebied van dataopslag, ook wel datastorage genoemd. Het bedrijf helpt organisaties hen data optimaal te benutten met behulp van toonaangevende databeheeroplossingen, zoals services in de Cloud, datasystemen en slimme software. De innovatieve en kwalitatieve databeheeroplossingen kunnen worden ingezet in uiteenlopende werkomgevingen en alle publiekelijke Clouds, zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) en Google Cloud. Waar een organisatie met een verouderd datasysteem een verhoogd risico loopt op dat belangrijke bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Creëer je met de databeheeroplossingen van NetApp een sterk beveiligde omgeving die informatie risico's minimaliseert. Dat maakt de oplossingen van NetApp uitermate geschikt voor het organiseren, beheren en onderhouden van jouw bedrijfsgegevens.

De kenmerken van NetApp

Wat voorop staat in de dienstverlening van NetApp zijn kenmerken waarin wij ons herkennen en mee identificeren. Welke kenmerken dat zijn vind je hieronder: 

  • Respect en integriteit;
  • De klantbeleving/ UX;
  • Behulpzaam zijn en authentieke samenwerkingen aangaan;
  • Door diversiteit en integratie elke dag voorop willen lopen;
  • Een denkwijze gericht op groei en innovatie;
  • Eenvoud, prestaties, vertrouwen en innovatief.
Datamanagement: back-up en opslag van data

Datamanagement: back-up en opslag van data

Wat onderscheidt NetApp van de concurrerende partijen? 

NetApp biedt een variërend en compleet portfolio aan oplossingen, inclusief software voor het efficiënt opslaan van jouw bedrijfsdata. Dit doen zij voor hybride (multi)Cloudomgevingen. Over de hele wereld kiezen organisaties voor de oplossingen van NetApp. En ook in Nederland zien steeds meer bedrijven de mate van de efficiënte van de oplossingen in. Waarom wij kiezen voor NetApp als onze vaste leverancier en niet voor andere partijen als HP en Dell leggen we je hieronder uit. 

1. NetApp Cloud Volumes ONTAP: slimme en tijdbesparende software voor het managen van jouw bedrijfsdata

Data die je niet in de Cloud wilt opslaan blijven on-premises (op locatie). Verder ben je vrij om de Cloud provider van jouw keuze te gebruiken. Dat zorgt voor schaalbaarheid en flexibiliteit. Je brengt je data en workloads eenvoudig naar Microsoft, Amazon of Google en weer terug. Het Cloud model is ook ideaal voor het bewaren van backups en disaster recovery. Slaat het noodlot toe in de vorm van een cyberaanval? Dan kun je vanuit een tweede omgeving je bedrijfsvoering eenvoudig weer opstarten. De NetApp Cloud Volumes ONTAP software maakt dataopslag extra voordelig. Door de-duplicatie en compressie gebruik je ook in de Cloud veel minder opslagcapaciteit en daardoor bespaar je kosten.

2. Betrouwbaarheid van de datastorages

De oplossingen van NetApp zijn erg betrouwbaar wat resulteert in uitstekende prestaties. De data is altijd beschikbaar, veilig en eenvoudig te beheren. Daarnaast groeien de prestaties mee naarmate de capaciteit van de datasystemen toeneemt. 

3. Geavanceerde dataservices waardoor data altijd toegankelijk en veilig is in een centrale beheeromgeving

NetApp zorgt voor een automatische versleuteling van al jouw data, ongeacht waar deze zich bevindt. Dat verkleint de kans op dat belangrijke gegevens van jouw organisatie op straat komen te liggen. Het ingebouwde WROM-principe (Write Once Read Many) voorkomt ongewenste aanpassingen aan jouw bedrijfsgegevens.

Daarnaast hebben organisaties die groeien te maken met het genereren van steeds meer data. Dat vraagt om een datasysteem/ storage die mee kan groeien. De databeheeroplossingen van NetApp beschikken over een ONTAP besturingssysteem die al jouw gebruikte Cloudomgevingen centraliseert en integreert tot een uniforme storageomgeving dat zich probleemloos op - en afschaalt. 

4. De mogelijkheid om nieuwe innovaties onderbrekingsvrij te implementeren

De oplossingen van NetApp passen perfect bij organisaties die zich willen blijven doorontwikkelen. Zo is het mogelijk om jouw dataomgevingen eenvoudig te kopiëren/ dupliceren. Daarnaast biedt NetApp ondersteuning bij de integratie van nieuwe innovaties en typische ontwikkelingstools, zoals Jenkins.

5. Het realiseren van kostenbesparing

Functies als dedupliceren, efficiënte snapshots van je data, het automatisch optimaliseren van de beschikbare ruimte, datacompressie en datatiering verminderen de benodigde opslagcapaciteit van de databeheeroplossingen. Daarmee kun jij met je organisatie efficiënter kosten besparen.

Netapp integreren binnen jouw IT-infrastructuur?

Wil jij je zo min mogelijk zorgen maken om de continuïteit van je bedrijfsvoering? Kies dan voor de efficiënte en veilige oplossingen van NetApp.

Om de voordelen van de oplossingen optimaal te kunnen benutten is het van belang dat je beschikt over een systeem dat nauw aansluit op jouw organisatie én strategie. Hierdoor breng je de beschikbaarheid en veiligheid van je bedrijfsgegevens naar een hoger niveau. En waarborg je de continuïteit van je organisatie. Het efficiënt managen en beheren van data voor jouw organisatie? Bekijk dan onze datamanagement pagina en vraag onze data specialisten om advies. Zij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden die er zijn en welke oplossingen het beste bij jouw organisatie én strategie passen.