Nxtoffice is Silver Partner van Canon

TM300 TM200
DV 5977 (1)
Menno Rijcken
19 maart 2024
Ook in 2024 heeft nxtoffice de Silver Status behaald van Canon. Deze erkenning onderstreept onze expertise op het gebied van grootformaat en het vermogen oplossingen te leveren die voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten. Een mooie ontwikkeling waar wij als organisatie zijnde graag op voortborduren.

De achterliggende gedachte van de geïntensiveerde samenwerking

De geïntensiveerde samenwerking met Canon door middel van de Silver Status heeft als doel onze klanten nog beter te bedienen met geavanceerde printoplossingen op grootformaat die naadloos aansluiten op de wensen en behoeften van jou als eindgebruiker. Doordat we nu de erkenning als Silver Partner hebben, kunnen we gebruik maken van extra voordelen die worden gefaciliteerd door Canon, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Onze speciale dank gaat uit naar Jeroen Diederiks, Mark Hauth en Patrick Kuijt voor hun bijdrage aan het intensiveren van onze samenwerking met Canon door middel van de Silver Status.

Het is belangrijk om je specifieke wensen en behoeften in overweging te nemen bij de aanschaf van een grootformaat printer. Print, scan of kopieer je vaak grote volumes en heb je behoefte aan een multifunctionele plotter of ben je op zoek naar een budgetvriendelijke oplossing in de vorm van een single-functie model? Op onze webshop vind je een gevarieerd aanbod aan grootformaat printers van Canon.

Ga naar onze webshop

Silver_Partner