Nxtoffice is Yealink Gold Partner!

DV 6105 Kopie
DV 5977 (1)
Menno Rijcken
26 juli 2022
Vanwege de exclusieve en succesvolle samenwerking met Yealink is nxtoffice met ingang van 26 juli 2022 officieel benoemd tot Yealink Gold Partner. Daarmee maakt nxtoffice deel uit van het Yealink Microsoft programma en ontvangen we een hoop extra voordelen waarmee we jou als klant nog beter van dienst kunnen zijn.

Exclusieve en langdurige samenwerking met Yealink

Hybride vergaderen is hét instrument om de eerste stap te zetten naar een moderne organisatie. Tegelijkertijd vraagt hybride vergaderen om nieuwe manieren van online samenwerken. Deze nieuwe manieren van online samenwerken vragen om een andere denkwijze en het gebruikmaken van nieuwe, slimme en kwalitatieve vergaderoplossingen. Daarom hebben wij gekozen voor de vergaderoplossingen van Yealink. Inmiddels zijn zij al langer dan twee jaar onze vaste leverancier op het gebied van hybride vergaderoplossingen. Door onze exclusieve en succesvolle samenwerking zijn wij per 26 juli 2022 officieel benoemd tot Yealink Gold Partner. En daar zijn we erg blij mee!

Maak kennis met de hybride vergaderoplossingen van Yealink

Yealink is van origine een wereldwijd merk dat zich specialiseert in hybride vergaderoplossingen, zoals videoconferentie-systemen, communicatieve spraakoplossingen en efficiënte samenwerkingsoplossingen. Deze vergaderoplossingen zijn kwalitatief, innovatief en zorgen voor een gebruiksvriendelijke ervaring. De hybride vergaderoplossingen bieden de perfecte basis voor jouw organisatie om beter in te spelen op veranderingen en zo een flexibele organisatie te worden. Waar een organisatie met een verouderd vergadersysteem nauwelijks tot langzaam kan reageren op veranderingen binnen de huidige organisatiestructuur, ben je als flexibele organisatie met de hybride vergaderoplossingen van Yealink uitermate geschikt om snel te reageren op geplande of ongeplande situaties.

De kenmerken van Yealink

Wat voorop staat in de dienstverlening van Yealink zijn kenmerken waarin wij ons herkennen en mee identificeren. Welke kenmerken dat zijn vind je hieronder: 

  • Een uitgebreid en innovatief aanbod aan hybride vergaderoplossingen voor iedere vergaderruimte;
  • Geen loze beloftes en transparantie in de beschikbare voorraad;
  • Unieke productkenmerken die nergens anders te vinden zijn;
  • Het bieden van de hoogst mogelijke klantbeleving;
  • Een erg scherpe prijsstrategie.
Videoconferencing

Videoconferencing

Wat onderscheidt Yealink van de concurrerende partijen? 

Yealink biedt een variërend, innovatief en compleet portfolio aan vergaderoplossingen. In Nederland kiezen steeds meer bedrijven voor de toegankelijke en innovatieve oplossingen van Yealink. Waarom wij kiezen voor Yealink als onze vaste leverancier en niet voor andere partijen als Logitech en Poly leggen we je hieronder uit. 

1. Gebruiksvriendelijke ervaring

Yealink beschikt over veel verschillende modellen, toch zijn deze voornamelijk voorzien van dezelfde interface. Hierdoor hoef je als gebruiker niet te wennen aan verschillende systemen en zal het de IT-afdeling vragen besparen. Een win-win situatie dus.

2. Geen lange levertijden, maar (bijna) altijd producten voorradig

Yealink hecht veel waarde aan het nakomen van gemaakte afspraken. En maar goed ook! Daardoor hebben ze hun producten (bijna) altijd op voorraad en kunnen wij deze vervolgens snel leveren. Bij de concurrenten is dit wel anders. Zij kampen vaak met levertijdproblemen. Mocht het voorkomen dat producten slecht leverbaar zijn dan wordt hier door zowel Yealink als ons transparant in gecommuniceerd, zodat jij weet waar je aan toe bent. 

3. Altijd oplossingsgericht en korte reactietijden bij support

Helaas komt het soms voor dat zich een storing of technisch probleem voordoet. Eerst gaan we zelf proberen het probleem op te lossen. Lukt dit niet dan kunnen we snel schakelen met Yealink. Zij hebben altijd een team beschikbaar om onze klanten te ondersteunen.

4. Een goede prijs – en kwaliteitsverhouding

De prijs die je betaalt voor de hybride vergaderoplossingen van Yealink zijn erg laag in verhouding met de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt. De oplossingen zijn vernieuwend en efficiënt. Daarnaast zijn ze goedkoper dan de concurrerende merken.

5. Geen onnodige extra kosten bij de aanschaf van netwerkkabels

De netwerkkabels van de hybride vergaderoplossingenn van Yealink gaan over Cat5e of hoger. Bij de concurrerende vergaderoplossingen heb je vaak extra glaskabels of USB-kabels nodig. Grote kans dat je moet bijbetalen bij de aanschaf van je nieuwe vergaderoplossing.

6. Multifunctioneel en gelijktijdig (online) vergaderen

Alle hybride vergaderoplossingen van Yealink ondersteunen de standaard dual display functie. Daarmee kan je naast je huidige display, gelijktijdig een extra display zien tijdens je vergadering. Hierdoor werk je een stuk efficiënter en productiever.

Zelf aan de slag met de producten van Yealink?

Wil jij beschikken over vergaderruimtes die zich meebewegen met de tijd? Stel dan jouw ideale vergaderruimte(s) samen met de oplossingen va Yealink. 

Het online assortiment aan vergaderoplossingen in de webshop van nxtoffice breiden we steeds verder uit. Daardoor hebben we voor elke vergaderruimte de juiste oplossing. Klein of groot dat maakt niks uit. Stel nu jouw ideale vergaderruimte(s) samen met de hybride, kwalitatieve vergaderoplossingen van Yealink. Advies nodig? Onze specialisten helpen je graag verder!