Nxtoffice ontvangt het Thuiswinkel Zakelijk keurmerk

Twitter Stempel Thuiswinkel Zakelijk
DV 5977
Menno Rijcken
30 april 2024
Een mooie mijlpaal voor onze organisatie. We hebben namelijk recent het Thuiswinkel Zakelijk keurmerk in ontvangst mogen nemen. Dit keurmerk is een erkenning voor onze toewijding aan een uitstekende service en een hoge mate van kwaliteit en veiligheid.

Wat betekent dit voor jou als klant? 

Nou, het betekent dat wanneer je bij ons winkelt, je kunt rekenen op een betrouwbare en veilige winkelervaring. Wel zo belangrijk! We voldoen aan de strikte normen op het gebied van betrouwbaarheid, transparantie, veiligheid, klantenservice, privacy en klanttevredenheid. En ieder jaar worden wij hier terugkerend op getoetst. 

Kortom. Dit wil zeggen dat we op eerlijke wijze handelen, duidelijke informatie verstrekken over onze producten en diensten, een veilige online omgeving bieden voor jouw aankopen, goede klantenservice leveren, jouw privacy op een veilige manier waarborgen en altijd streven naar jouw maximale tevredenheid als klant. 

Bekijk hier ons certificaat

Met een gerust hart winkelen in onze webshop

Het behalen van het Thuiswinkel Zakelijk keurmerk is een belangrijke mijlpaal voor ons, omdat het aantoont dat we ons inzetten voor jouw vertrouwen en tevredenheid als klant. We zijn trots op deze prestatie en blijven ons inzetten om jou de beste mogelijke winkelervaring te bieden. 

Dus, de volgende keer dat je bij nxtoffice winkelt, weet je dat je met een gerust hart kunt winkelen. Wetende dat je te maken hebt met een betrouwbare en gecertificeerde webwinkel. Heb jij toevallig al de trustbar op onze webshop gezien? 

Ga naar onze webshop