Onafhankelijke dienstverlening met ons eigen serviceteam

DV 4746
Bram CTA
Bram Sommerdijk
10 april 2024
Je kunt bij ons een snelle en persoonlijke levering verwachten en dat heeft alles te maken dat wij een onafhankelijke dienstverlening bieden met een eigen team van service engineers. We doen ons uiterste best om jouw plotter of printer zo snel als mogelijk te leveren. Het liefst zorgen we ervoor dat als je vandaag jouw plotter of printer besteld, je het de dag erna kunt verwelkomen op kantoor.

Door wie wordt jouw plotter of printer geleverd? 

Bij nxtoffice gaan we al meer dan 35 jaar te werk met een eigen serviceteam bestaande uit deskundige en gecertificeerde engineers. Zij komen de door jou bestelde plotter of printer zelfstandig leveren en indien gewenst installeren. Het leveren en installeren neemt ongeveer een halve werkdag in beslag. Mocht je ervoor kiezen jouw plotter of printer zelfstandig te willen installeren? Geen probleem. Maar vergeet niet dat bij het installeren van een nieuwe plotter of printer belangrijke bijkomstigheden komen kijken. Onze service engineers hebben al meer dan 35 jaar ervaring binnen de IT-branche en weten precies welke bijkomstigheden zich voordoen bi de installatie.

Levering & installatie van jouw plotter of printer

Alleen bij onze snelle, persoonlijke levering blijft het niet. Indien gewenst kun je voor één van onze installatiepakketten kiezen. Op basis van het door jou gekozen installatiepakket voeren onze service engineers extra services uit. Je kunt hierbij denken aan het bijvullen van het papier en inkten, het uitvoeren van de benodigde kalibraties en het op de juiste manier configureren van de netwerkinstellingen. Bestel je jouw plotter bij ons dan is het goed om te weten dat we deze altijd gratis komen afleveren. Bij de bestelling van een printer leveren we deze altijd met een basis installatie. De reden hiervan is dat een printer een complexe installatie heeft en uit de praktijk is gebleken dat deze nauwelijks zelfstandig kan worden uitgevoerd.

Bij nxtoffice kun je kiezen uit de volgende installatiepakketten:

  • Afleveren inclusief de basis installatie; 
  • Afleveren inclusief de standaard installatie;
  • Afleveren inclusief de uitgebreide installatie;
  • Afleveren inclusief de volledige installatie