Next level printen bij Ploegam

  • Moderne en veilige printomgeving
  • Controle over al het internetverkeer
Ploegam 2

Hoe implementeerden we de moderne en veilige printomgeving voor Ploegam?

Ploegam is al decennialang een begrip binnen de grond –, weg – en waterbouw met meerdere vestigingen verspreid door het land. Nxtoffice heeft voor Ploegam een veilige printomgeving ontwikkeld die aansluit bij de wensen en behoeften van de organisatie en eindgebruikers in staat stelt gebruik te maken van de verschillende functionaliteiten op de printers.

Ploegam maakt Nederland mooier, veiliger en duurzamer door projecten op het gebied van grondwerk, infratechniek, waterbouw, innovatie en transport uit te voeren. Dat gaat gepaard met de ambities om de positie van landelijke speler verder uit te bouwen. Dit doet Ploegam door de expertises te versterken en te groeien in de ontwikkeling en uitvoering van diverse, grote projecten. Bij een organisatie van dit kaliber en met deze vooruitstrevende ambities hoort een veilige werk - en printomgeving die in staat is zich aan te passen aan de zakelijke behoefte van de eindgebruiker.

Onze filosofie bestaat uit het faciliteren van moderne printoplossingen die zijn voorzien van de allernieuwste software. Vanuit dat perspectief hebben wij een overzicht gemaakt van de toenmalige printomgeving bij Ploegam. Op basis daarvan is er in goed overleg met Ploegam een persoonlijk en concreet voorstel uitgewerkt voor een continu beschikbare - en veilige printomgeving die bijdraagt aan het verwezenlijken van de groeiambities van een landelijk opererende organisatie. 

De nxtway voor Ploegam

1. De uitdagingen identificeren

Samen met Ploegam keken we naar hun vraagstukken. Zo zijn we tot de beste oplossingen gekomen.

2. Printomgeving in kaart brengen

Bij Ploegam op locatie hebben we de printomgeving in kaart gebracht. Deze werkwijze zorgt ervoor dat we de printers altijd naar wens kunnen leveren en installeren. 

3. Persoonlijk plan en offerte

Met de oplossingen én ruimtes scherp, maakten we voor Ploegam een persoonlijk plan en bijhorende offerte op maat. Wel zo duidelijk!

4. Proactieve service

Met een kritische blik hebben we gekeken of alles naar wens is geleverd en geïnstalleerd bij. En daar stellen we onze proactieve service op af.

Het eindresultaat

Een continu beschikbare printomgeving
Een goed beveiligd netwerk
DV 4811 Kopie
DV 4746
DV 4764 (1)
Schermafbeelding 2022 03 15 Om 17.24.51
DV 4775
Schermafbeelding 2022 03 15 Om 14.13.23
Printer Sfeerbeeld NXT
Schermafbeelding 2021 09 22 Om 16.53.44
DV 4827
DV 4826
BEWERKT DV 4796

Highlights

Zelf de volgende
stap zetten?

Doe de digitale intake en onze specialisten helpen je met een stappenplan om jouw nxtoffice te realiseren

Vraag het team nxtoffice