Next level vergaderen bij Royal Reesink

  • Hybride vergaderen
  • Draadloos vergaderen
DV 3603

Hoe implementeerden we het nieuwe, moderne vergaderen voor Royal Reesink?

Royal Reesink, het moederbedrijf van Motrac Industries, is in 1786 opgericht en is marktleider als internationale distributeur en serviceverlener op het gebied van hoogwaardige machines, componenten en diensten voor landbouw, landschapsonderhoud, intern transport, magazijnoplossingen en grond-, weg- en waterbouw. Door de groei die Royal Reesink momenteel doormaakt, het internationale karakter en de vooruitstrevende ambities, werd het alsmaar duidelijker dat het huidige vergadersysteem zich niet meebewoog met de tijd. Daarbij stond de volgende vraag centraal: hoe zorgen wij – Royal Reesink – ervoor dat we op een efficiënte manier met elkaar kunnen blijven vergaderen? Bij de inrichting van de nieuwe, moderne vergaderruimtes op de locaties Almere, Apeldoorn en Zutphen heeft nxtoffice een belangrijke rol gespeeld.

De nxtway voor Royal Reesink

1. Waar kunnen we bij helpen?

Samen met Royal Reesink keken we naar hun vraagstukken. Zo zijn we tot de beste oplossingen voor elke ruimte gekomen.

2. Inmeten op locatie

Om een goed beeld te krijgen van de ruimtes, zijn we langsgegaan op locatie om deze te op - en in te meten. Op deze manier kunnen we alle oplossingen naar wens leveren en installeren.

3. Persoonlijk plan en offerte

Met de oplossingen én ruimtes scherp, maakten we voor Royal Reesink een persoonlijk plan en bijhorende offerte op maat, afgestemd op de wensen en behoeften.

4. Nazorg en monitoring

Naast de opgeleverde ruimtes voorzien we Royal Reesink van service en support. Dit doen we door proactieve nazorg en monitoring.

Het eindresultaat

Vergaderruimtes
DV 3439 (2) (1)
DV 3551 (1)
DV 3251
DV 3393
DV 3304
DV 3673
DV 3372
DV 3357
DV 3327

Product highlights

Zelf de volgende
stap zetten naar een moderne organisatie?

Doe de digitale intake met één van onze specialisten. Zij helpen je graag met een stappenplan op maat om jouw toekomstbestendige vergaderruimtes te realiseren.

Vraag het team nxtoffice