Next level kantoor wifi en meer voor Tricorp

  • Next level (samen)werken
  • Supersnelle kantoor wifi
  • Bedrijfsdata slim en veilig beheren
DV 4899

Hoe implementeerden we het nieuwe, moderne werken voor Tricorp?

Zeg je Tricorp, dan zeg je werkkleding. Tricorp werd in 1993 opgericht met als doel professionals te voorzien van werkkleding die maakt dat ze hun werk op de best mogelijke manier kunnen uitvoeren. Inmiddels is Tricorp uitgegroeid tot marktleider binnen de werkkledingsector met een hoge kwaliteit van producten, uitstekende service, innovatiedrang en toekomstvisie. Met méér dan 85 medewerkers die samen werken aan het ontwikkelen en produceren van van de beste werkkleding voor iedere professional. Was én is het voor ons een mooie uitdaging om Tricorp te voorzien van innovatieve oplossingen die het nieuwe, moderne werken mogelijk maken.  

test

Ontdek onze unieke aanpak

Next level voor Tricorp

1. De uitdagingen identificeren

Samen met Tricorp keken we naar de huidige en gewenste situatie. Zo hebben we iedere ruimte kunnen inrichten me de beste oplossingen.

2. Kantoorruimtes in kaart brengen

Bij Tricorp op locatie hebben we alle ruimtes in kaart gebracht. Deze werkwijze zorgt ervoor dat we de oplossingen altijd naar wens kunnen leveren en installeren. 

3. Persoonlijk plan en offerte op maat

Met de oplossingen én ruimtes scherp, maakten we voor Tricorp een persoonlijk plan en bijhorende offerte op maat. Wel zo duidelijk!

4. Proactieve nazorg en monitoring

Met een kritische blik hebben we gekeken of alles naar wens is geleverd en geïnstalleerd bij. En daar stellen we onze proactieve nazorg en monitoring op af. 

Het eindresultaat

Werkplekken
Snel en betrouwbaar netwerk
Patroon gebaseerde beveiliging
DV 4741
DV 4462
DV 4440
DV 4490
DV 4862
BEWERKT DV 4796
DV 4775
DV 4827
DV 4787

Product highlights

Ook een next level kantooromgeving?

Doe de digitale intake met één van onze specialisten. Zij helpen je graag met een stappenplan op maat om jouw nieuwe kantooromgeving te realiseren.

Vraag het team nxtoffice