Een ideale werkplek voor Van Voskuilen

  • Digitale, moderne werkplekken
  • Innovatieve vergaderoplossingen
Van Voskuilen Sfeerbeeld 1

Hoe implementeerden we de digitale, moderne werkomgeving bij Van Voskuilen?

Van Voskuilen, een hecht familiebedrijf, werd in 1964 opgericht door grondlegger van het bedrijf Dik van Voskuilen. Het bedrijf is recent verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in Ede en is gespecialiseerd in het aanleggen van boven – en ondergrondse infratechniek. Van binnenstad tot buitengebied en van woonwijk tot industrieterrein. Het aanleggen van de infratechniek doen zij met meer dan 350 medewerkers en daarnaast worden er c.a. 250 medewerkers ingehuurd als onderaannemer met allen een eigen expertise op het gebied van gas, water, elektra, data, warmte en openbare verlichting. De, toen nog, eenmanszaak is in de loop der jaren uitgegroeid tot het (h)echte familiebedrijf zoals we dat vandaag de dag kennen.

Met een historie van ongeveer 60 jaar positioneert Van Voskuilen zich als een sterk, sociaal en innovatief bedrijf. Gedurende deze periode van groei heeft de mens altijd centraal gestaan en vanuit dat gedachtegoed is de merkbelofte “door mensen, voor mensen” ontstaan. Met een frisse blik op de toekomst wil van Voskuilen op basis van gelijkwaardige en duurzame relaties, samen met opdrachtgevers op zoek gaan naar innovatieve concepten en toepassingen die een positieve invloed uitdragen op een duurzame maatschappij. Daar waar stabilisatie, veiligheid, duurzaamheid en expansie centraal staan.

Nxtoffice is het project begonnen door allereerst een grondige analyse te maken van de wensen en behoeften van Van Voskuilen. Hieruit bleek dat het bedrijf op zoek was naar een digitale werkomgeving die flexibel en productief was, en die de samenwerking tussen alle medewerkers bevorderde. Tegelijkertijd was er behoefte aan slimme, innovatieve vergaderoplossingen die aansloten bij het nieuwe, digitale werken.

Vanuit dit vertrekpunt ontwierp nxtoffice en werkomgeving met innovatieve hardware oplossingen op maat voor Van Voskuilen. Er zijn nieuwe werkplekken geïnstalleerd die door de integratie van de nieuwste software zijn afgestemd op de functie en bijhorende behoefte van alle medewerkers. Van Voskuilen heeft destijds de keuze gemaakt om met HP devices (computers, laptops) te werken en dat bevalt goed. De HP ProBook is de laptop waar de medewerkers bij Van Voskuilen mee werken. De ProBook (laptop) kent verschillende generaties, waarvan er inmiddels al 10 op de markt zijn. De leeftijd en kwetsbaarheid van de devices blijven wij nauwlettend in de gaten houden, want voor alle devices die wij bij Van Voskuilen hebben geïmplementeerd geldt dat deze altijd up-to-date moeten zijn.

Naast de nieuwe werkplekken hebben wij recent de vergaderruimtes van Van Voskuilen mogen inrichten met intelligente vergaderoplossingen die het moderne, digitale werken mogelijk maken. Op basis van de wensen en behoeften van Van Voskuilen hebben we meerder vergaderruimtes ingericht met de Yealink A30 Meetingbar + CTP18 Touch Panel, de WPP20 Wireless Presentation Pod, iiyama displays in zowel 65 als 86 inch formaat en het Yealink MVC840 videoconferentie systeem.

De nieuwe, digitale werkomgeving van Van Voskuilen zorgt ervoor dat alle medewerkers nu flexibeler en productiever kunnen (samen)werken. Door de verschillende soorten werkplekken afgestemd op de behoefte van de medewerker, hebben zij de vrijheid om te werken op de manier die het beste bij hen past. Daarnaast zorgen de slimme vergaderoplossingen ervoor dat het eenvoudiger is geworden om (online) samen te werken, ook op afstand.

Meer informatie over next level oplossingen?

Next level voor Van Voskuilen

1. De uitdagingen identificeren

Samen met van Voskuilen keken we naar de huidige en gewenste situatie. Zo hebben we iedere ruimte kunnen inrichten me de beste oplossingen.

2. Kantoorruimtes in kaart brengen

Bij van Voskuilen op kantoor hebben we alle ruimtes in kaart gebracht. Deze werkwijze zorgt ervoor dat we de oplossingen altijd naar wens kunnen leveren en installeren. 

3. Persoonlijk plan en offerte op maat

Met de oplossingen én ruimtes scherp, maakten we voor van Voskuilen een persoonlijk plan en bijhorende offerte op maat. Wel zo duidelijk!

4. Proactieve nazorg en monitoring

Met een kritische blik hebben we gekeken of alles naar wens is geleverd en geïnstalleerd bij. En daar stellen we onze proactieve nazorg en monitoring op af. 

Het eindresultaat

Digitale, moderne werkplekken
Innovatieve vergaderoplossingen
Patroon gebaseerde beveiliging
DV 4712
DV 4739
DV 4356
DV 4025 (1)
Van Voskuilen
Van Voskuilen 1
DV 3939
DV 6403 Kopie
DV 6355 Kopie
DV 6391 Kopie
DV 6161 Kopie
DV 4787

Product highlights

Zelf digitaal en innovatief werken?

Doe de digitale intake met onze werkplek - en vergaderspecialist Julian. Hij helpt je graag met een stappenplan op maat om jouw digitale werkomgeving te realiseren.

Vraag het aan Julian