Innovatief werken voor van Voskuilen

  • Moderne en productieve werkplekken
  • Innovatieve vergaderoplossingen
Van Voskuilen Sfeerbeeld 1

Hoe implementeerden we een flexibele en productieve werkomgeving voor van Voskuilen?

Van Voskuilen, een toonaangevend bedrijf in de technische industrie, werd in 1917 opgericht en is gevestigd in Woudenberg. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van hoogwaardige staalconstructies voor diverse toepassingen in de bouw en industrie. Van Voskuilen heeft door de jaren heen veel ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van staalbouw en biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder engineering, productie, conservering en montage. Het bedrijf beschikt over een moderne productiefaciliteit met de nieuwste technologieën en een team van ruim 185 medewerkers die een hoogwaardige productie en service hoog in het vaandel hebben staan.

Nxtoffice begon het project door eerst een grondige analyse te maken van de wensen en behoeften van Van Voskuilen. Hieruit bleek dat het bedrijf op zoek was naar een werkomgeving die flexibel en productief was, en die de samenwerking tussen medewerkers bevorderde. Ook was er behoefte aan moderne, innovatieve vergaderoplossingen die aansloten bij het nieuwe werken.

Vanuit dit vertrekpunt ontwierp nxtoffice een kantooromgeving met innovatieve hardware oplossingen op maat voor van Voskuilen. Er zijn nieuwe werkplekken geïnstalleerd die door de integratie van de nieuwste software zijn afgestemd op de functie en bijhorende behoefte van alle medewerkers. Van Voskuilen heeft destijds de keuze gemaakt om met HP devices te werken en dat bevalt goed. De HP ProBook (laptop) kent verschillende generaties; inmiddels zijn er al 9 op de markt. De ProBook is de laptop waar de mobiele medewerkers van van Voskuilen mee werken. We blijven de leeftijd en kwetsbaarheid van de devices nauw in de gaten houden, want ook voor de andere devices van van Voskuilen geldt dat deze altijd up-to-date moeten zijn.

Naast de nieuwe werkplekken zijn de vergaderruimtes ook voorzien van slimme vergaderoplossingen die het moderne werken mogelijk maken. Met de wensen en behoeften van van Voskuilen als vertrekpunt hebben we meerdere vergaderruimtes ingericht met de Yealink A30 Meetingbar inclusief touchpanel, WPP20 Wireless Presentation Pod, iiyama Display zowel in 65 als 86 inch formaat en het Yealink MVC840 videoconferentie systeem. 

De nieuwe kantooromgeving van Van Voskuilen heeft ervoor gezorgd dat de medewerkers nu flexibeler en productiever kunnen werken. Door de verschillende soorten werkplekken hebben medewerkers de vrijheid om te werken op de manier die het beste bij hen past. Daarnaast hebben de nieuwe vergaderoplossingen ervoor gezorgd dat het gemakkelijker is geworden om (online) samen te werken, ook op afstand.

Zó blijven we van Voskuilen uitdagen

De nxtway voor van Voskuilen

1. De uitdagingen identificeren

Samen met van Voskuilen keken we naar de huidige en gewenste situatie. Zo hebben we iedere ruimte kunnen inrichten me de beste oplossingen.

2. Kantoorruimtes in kaart brengen

Bij van Voskuilen op kantoor hebben we alle ruimtes in kaart gebracht. Deze werkwijze zorgt ervoor dat we de oplossingen altijd naar wens kunnen leveren en installeren. 

3. Persoonlijk plan en offerte op maat

Met de oplossingen én ruimtes scherp, maakten we voor van Voskuilen een persoonlijk plan en bijhorende offerte op maat. Wel zo duidelijk!

4. Proactieve nazorg en monitoring

Met een kritische blik hebben we gekeken of alles naar wens is geleverd en geïnstalleerd bij. En daar stellen we onze proactieve nazorg en monitoring op af. 

Het eindresultaat

Flexibele en productieve werkplekken
Innovatieve vergaderoplossingen
Patroon gebaseerde beveiliging
DV 4712
DV 4739
DV 4356
DV 4025 (1)
Van Voskuilen
Van Voskuilen 1
DV 3939
DV 6403 Kopie
DV 6355 Kopie
DV 6391 Kopie
DV 6161 Kopie
DV 4787

Product highlights

Liyama Display 65 Inch (1)

iiyama Display zowel in 65 als 86 inch

Eenvoudig je documenten delen

Zelf transformeren naar een moderne kantooromgeving?

Doe de digitale intake met één van onze specialisten. Zij helpen je graag met een stappenplan op maat om jouw nieuwe kantooromgeving te realiseren.

Vraag het team nxtoffice