Zo kies je de juiste HP Designjet voor jouw organisatie

HP Designjet T850 Printer Lifestyle 02 V2 (3)
Bram CTA
Bram Sommerdijk
08 april 2024
Ben je architect, technisch tekenaar of CAD engineer en op zoek naar de perfecte plotter voor jouw organisatie? Bij nxtoffice begrijpen we dat jouw behoeften en budget kunnen variëren. Daarom bieden we een breed scala aan plotters die aan jouw specifieke eisen kunnen voldoen. De vraag is: zoek je naar een meer budgetvriendelijke optie zonder in te leveren op kwaliteit, of ben je bereid te investeren in een geavanceerde machine die voldoet aan de hoogste standaarden? Ontdek onze meest verkochte machines: de HP Designjet T600, T800/T900 en T1600 serie. Elk van deze series biedt unieke kenmerken en mogelijkheden, waardoor je de juiste keuze kunt maken die perfect aansluit bij jouw projecten en ambities.

      

Ga naar onze webshop

De HP Designjet T600 serie

Ben je op zoek naar een betrouwbare plotter voor klein tot middelgrote kantoren? Ontdek de HP DesignJet T630 en T650 met indrukwekkende printsnelheden en handige functies zoals automatische documentinvoer en intuïtieve touchscreen bediening.

HP Designjet T630

Als je op zoek bent naar een betrouwbare plotter die voldoet aan de eisen van klein tot middelgrote kantoren, dan is de HP Designjet T630 de perfecte keuze voor jou. Met beschikbare formaten van 24 inch (A1) en 36 inch (A0), biedt de T630 een indrukwekkende printsnelheid van slechts 30 seconden per pagina op A1 voor het 24-inch model en 55 seconden per pagina op A1 voor het 36-inch model. Dit, samen met een intern geheugen van 1GB, maakt de T630 ideaal voor omgevingen met een lager printvolume. Bovendien zijn handige functies zoals automatische documentinvoer en een intuïtieve touchscreen bediening standaard inbegrepen, waardoor de T630 perfect is voor CAD en technische ontwerpen.

Kort samengevat: betrouwbaarheid en efficiëntie in één, perfect voor omgevingen met een lager printvolume.

Shop de HP Designjet T630 24 inch A1 plotter Shop de HP Designjet T630 36 inch A0 plotter

HP Designjet T650

Voor diegenen die een stapje verder willen gaan in printprestaties en kleurweergave, is de HP Designjet T650 de juiste keuze. Met een printsnelheid van 26 seconden per pagina op A1 voor het 24-inch model en 50 seconden per pagina op A1 voor het 36-inch model, biedt de T650 een krachtige prestatie. Geschikt voor kleine tot middelgrote kantoren met een gemiddeld tot hoog printvolume, biedt de T650 geavanceerde kleurweergave en veiligheidsfuncties om aan al je eisen te voldoen. Met een intern geheugen van 1GB en functionaliteiten die perfect aansluiten bij CAD en technische ontwerpen, biedt de T650 alles wat je nodig hebt voor efficiënt en betrouwbaar printen.

Kort samengevat: ga een stap verder met geavanceerde kleurweergae en veiligheidsfuncties, ideaal voor gemiddelde tot hoge printvolumes.

Shop de HP Designjet T650 24 inch A1 plotter Shop de HP Designjet T650 36 inch A0 plotter

De HP Designjet T800/ T900 serie

Ben je op zoek naar een geavanceerde grootformaat printer voor je bedrijf? Of je nu een architectenbureau, een ingenieursbureau, of een bouwbedrijf hebt, de HP DesignJet T850 en T950 zijn goede keuzes. Deze plotters zijn de opvolgers van de HP Designjet T730 en T830. Deze modellen zijn speciaal gemaakt voor het afdrukken van CAD/GIS en technische tekeningen en bieden geweldige productiviteit en afdrukkwaliteit.

HP Designjet T850

Als je op zoek bent naar een grootformaat printer die zowel efficiëntie als kwaliteit levert, dan is de HP DesignJet T850 de perfecte keuze voor jouw bedrijf. Deze printer, beschikbaar in 36 inch (A0) formaat, is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van CAD/GIS en technische (bouw)tekeningen. Met een printsnelheid van 25 seconden per pagina op A1-formaat en de mogelijkheid om 90 afdrukken per uur te produceren, biedt de T850 een ongeëvenaarde productiviteit. Bovendien zorgt het 2 GB geheugen voor een soepele verwerking van jouw printopdrachten.

De printkwaliteit is uitstekend, met een resolutie van 2400 x 1200 DPI en vier pigmentgebaseerde inkten die levendige en duurzame kleuren leveren. De T850 kan automatisch printen van A4 tot A0-formaat zonder handmatige rolwissel, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor al jouw printbehoeften. Of je nu een architectenbureau, ingenieursbureau of bouwbedrijf heeft, de HP DesignJet T850 is de betrouwbare en hoogwaardige printer die je nodig hebt om jouw werk naar een hoger niveau te tillen.

Kort samengevat: efficiëntie en kwaliteit gecombineerd, met ongeëvenaarde productiviteit en uitstekende printkwaliteit.

Shop de HP Designjet T850 36 inch A0 plotter

HP Designjet T950

Als je op zoek bent naar een grootformaat printer die zowel efficiëntie als kwaliteit levert, dan kan de HP DesignJet T950 ook een perfecte keuze voor je zijn. Deze printer, ook beschikbaar in 36 inch (A0) formaat, is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van CAD/GIS en technische (bouw)tekeningen. Met een printsnelheid van 21 seconden per pagina op A1-formaat en de mogelijkheid om 120 afdrukken per uur te produceren, biedt de T950 een ongeëvenaarde productiviteit. Dit is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de T850, die 90 afdrukken per uur kan produceren.

De printkwaliteit is net als bij de T850 uitstekend, met een resolutie van 2400 x 1200 DPI en vier pigmentgebaseerde inkten die levendige en duurzame kleuren leveren. De T950 kan automatisch printen van A4 tot A0-formaat, zonder de noodzaak van handmatige rolwissel. Bovendien beschikt de T950 over een sheet organizer voor het sorteren van afdrukken op A3/ A4 formaat tot 50 pagina’s, een functie die de T850 niet heeft. Ben je een architectenbureau, ingenieursbureau of bouwbedrijf en heb je behoefte aan meer snelheid en gevanceerde functies, dan is HP DesignJet T950 de betrouwbare en hoogwaardige printer die je nodig hebt om jouw werk naar een hoger niveau te tillen.

Kort samengevat: maximale productiviteit en geavanceerde functies voor wie het beste van het beste zoekt.

Shop de HP Designjet T950 36 inch A0 plotter

HP Designjet T1600 serie

De HP Designjet T1600 is een serie grootformaat printers die uitermate geschikt is voor architectenbureus, bouwbedrijven, technische en productiebedrijven, met name voor diegene die behoefte hebben aan hoogwaardige prints op grootformaat. Elk model binnen deze serie heeft zijn unieke kenmerken en voordelen, waardoor jij het model kunt kieze die het beste past bij de behoeften van jouw organisatie. Hieronder vind je de verschillende type modellen waar je uit kunt kiezen.

HP Designjet T1600

Dit model is geschikt voor bedrijven die alleen behoefte hebben aan basisprintfuncties en geen noodzaak hebben voor geavanceerde functionaliteiten zoals dubbele rol of postscript. Met 180D-A1 afdrukken per uur levert de HP Designjet T1600 indrukwekkende prestaties, waardoor hij uitermate geschikt is voor bedrijven die grote hoeveelheden afdrukken printen.

Shop de HP Designjet T1600 36 inch A0 plotter

HP Designjet T1600 met dubbele rol

Productiviteit en efficiëntie maximaliseren? Dit model is geschikt voor bedrijven die behoefte hebben aan de mogelijkheid om tegelijkertijd op twee rollen te printen, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en de efficiëntie wordt verbeterd.

Shop de HP Designjet T1600 met dubbele rol

HP Designjet T1600 met postscript module

Heb je tijdens projecten te maken met complexe afdrukbestanden? Dit model is geschikt voor bedrijven die werken met complexe technische bestanden en behoefte hebben aan ondersteuning voor Adobe PostScript, wat nodig is voor het afdrukken van complexe ontwerpen en tekeningen.

Shop de HP Designjet T1600 met postscript

HP Designjet T1600 met zowel dubbele rol als postscript module

Ben je op zoek naar de meest geavanceerde functionaliteitenl? Dit model is geschikt voor bedrijven die behoefte hebben aan zowel de functionaliteit van dubbele rol als de ondersteuning voor Adobe PostScript, waardoor ze het maximale uit hun grootformaatprinter kunnen halen en kunnen voldoen aan al hun printbehoeften.

Shop de HP Designjet T1600 met dubbele rol en postscript

Wist je dat je bij nxtoffice jouw HP Designjet T1600 kunt aanschaffen met 1 jaar gratis onderhoud?

Je hebt bij ons de mogelijkheid jouw HP Designjet T1600 aan te schaffen met onderhoudscontract op basis van 3 of 5 jaar, waarbij je 1 jaar onderhoud van ons cadeau krijgt. Dat betekent 1 jaar genieten van gratis services zoals geen voorrijdkosten, arbeidsloon en materiaalkosten. En bij storingen of kapotte onderdelen zijn we binnen 8 uur bij je op kantoor en minimaliseren we de downtime van jouw printomgeving. Interesse? Neem dan contact op met onze grootformaat specialist, Bram.

Vraag het hier aan Bram