Inside sales

DV 6555 Kopie
Vind je leuk om een grote bijdrage te leveren aan het laten groeien van de omzet van onze organisatie? En krijg je energie van het beheren en uitbouwen van zowel bestaande als nieuwe klanten? Start dan bij ons als Inside Sales IT hard - en software medewerker

Wat ga je doen?

Je komt te werken bij nxtoffice, een snel groeiende organisatie die moderne IT-oplossingen aanbiedt voor alle kantoorruimten, vergaderruimten en werkplekken van de toekomst. Ons gloednieuwe kantoor is gevestigd aan de Wijchenseweg 10-D te Nijmegen waar niets je aan de verbeelding overlaat. In de pauze een potje racen tegen een collega in onze playseats? Of liever een potje FIFA spelen? Het is allemaal mogelijk. Door ons ambitieuze en innovatieve karakter is geen dag hetzelfde en ben je continu bezig met de uitdagingen van morgen. Vind je het leuk om een veelzijdige functie te bekleden en verantwoordelijk te zijn voor het beheren en uitbouwen van zowel bestaande als nieuwe klanten om een zo optimaal mogelijke omzet te genereren? Start dan als Inside Sales IT hard - en software bij nxtoffice!

Kort samengevat: 

 • Je bent verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van zowel bestaande als nieuwe klanten;
 • Het afhandelen van binnenkomende aanvragen en orders;
 • Het opvolgen van leads die voortkomen uit marketinginspanningen op onze webshop en website;
 • Het realiseren van cross-selling;
 • Het structureel kort opvolgen van offertes;
 • Het structureel uitvoeren van aftersales op uitleveringen.

Werkdagen, werktijden & salaris

Je gaat fulltime, 40 uur per week aan de slag. Onze werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur. Het salaris bedraagt tussen €2.500 en €3.200, afhankelijk van je werkervaring.

Hoe ziet mijn team en inwerkperiode eruit?

Je komt te werken in een jong, gezellig en ambitieus team dat oplossingsgericht te werk gaat. Je gaat samenwerken met nog vijf andere leuke collega's en je leidinggevende. De eerste maand staat compleet in het teken van het kennismaken met je collega's en het bijbrengen van de benodigde kennis, zodat je naar verloop van tijd zelfstandig aan de slag kan. Als Inside Sales werk je altijd op kantoor. Heb jij even geluk. Want in maart 2022 zijn we verhuisd naar ons gloednieuwe kantoor aan de Wijchenseweg 10-D, wat we zelf het experience center noemen. Hier draait alles om innovatie, kwaliteit en beleving. Zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen hier al onze oplossingen in real-life komen ervaren. Daarnaast hebben we een gezamenlijke ontmoetingsplek waar je kunt lunchen, gamen en muziek kunt luisteren. Wil jij je liever even focussen? Dan zijn er voldoende stilteruimtes waar jij kunt doen waar je goed in bent. Aan het eind van de week proosten we met z'n alle op een productieve en geslaagde week.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Salaris tussen de €2.500 en €3.200, afhankelijk van werkervaring;
 • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en opleiding op basis van 360-feedback;
 • Een vooruitstrevende organisatie met veel aandacht voor vitaliteit en vrijheid;
 • Werken in een jong, gezellig en ambitieus team;
 • Legendarische personeelsuitjes (van een avondje bowlen tot een weekendje weg naar Malaga);
 • De modernste devices en telefoons om mee te werken.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Commerciële Economie, Bedrijfskunde of International Business;
 • Je hebt een commerciële drive en hebt de ambitie om door te groeien naar de functie van Accountmanager;
 • Je bent een teamspeler die altijd bereid is om andere teamleden te ondersteunen;
 • Goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
 • Kennis van Microsoft 365 en van IT-hardware is een pré.

Koude acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Dank je wel! 

Heb je interesse?

Heb jij interesse in solliciteren bij nxtoffice en ben jij de persoon die wij zoeken? Wacht dan niet langer en solliciteer direct door onderstaande gegevens in te vullen en wie weet tot snel! Heb je nog vragen of twijfel je om te solliciteren? Neem dan contact op met Nick Cornelissen (Sales Manager) per telefoon via 088 566 7374 of per mail via n.cornelissen@nxtoffice.nl en plan eerst een kennismakingsgesprek in.