Controle en regie 
over je eigen data

Data is één van de belangrijkste bedrijfsmiddelen binnen jouw organisatie. Om de continuïteit van je bedrijfsvoering te waarborgen moet je altijd en overal over deze data kunnen beschikken. Wij bieden diverse gepersonaliseerde databeheeroplossingen die jouw dataopslag beheren, bewaken en ondersteunen. Zo voorkom je dataverlies in jouw organisatie.

DV 4862

Zo doen we dat

1

Adviesgesprek

Nxtoffice levert datamanagementsystemen op maat. Daarom beginnen we altijd met een persoonlijk adviesgesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen.

2

Offerte op maat

Je ontvangt van ons een compleet en overzichtelijk voorstel. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met onze experts. Tevreden met het voorstel? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag.

3

Levering en installatie

Onze experts komen bij jullie langs om het datamangementsysteem te installeren.

Systeem op maat

Back-up
High performance
Snelle storage
DV 4787

Jouw data
goed beveiligd

Data wordt overal gemaakt, opgeslagen en gedeeld door medewerkers. Ook buiten de veilige interne IT infrastructuur. Ervaar absolute controle en neem extra maatregelen tegen cybercriminaliteit door jouw data goed te beheren en op te slaan. Wij leveren datamanagementsystemen die passen bij de omvang van jouw organisatie én strategie. Word je slachtoffer van een cyberaanval? Dan is jouw data nog beschikbaar en kan je altijd een backup terugzetten.

Innovatieve werkomgeving bij La Venezia

Bij familiebedrijf La Venezia wordt er iedere dag hard gewerkt aan het ontwikkelen en produceren van ambachtelijk, uitgebalanceerd en kwalitatief ijs. Om de concurrentie voor te blijven hebben wij een moderne werkomgeving gecreëerd met innovatieve oplossingen zodat La Venezia klaar is voor de uitdagingen van morgen.

Lees het verhaal

Shop wat je nodig hebt

Alles bekijken

What’s NXT!

Alles bekijken

Zelf de volgende
stap zetten?

Doe de digitale intake en onze specialisten helpen je met een stappenplan om jouw nxtoffice te realiseren.

Vraag het Rick