Nxtoffice is een erkend Vitaal Bedrijf

Header Afbeelding Nxtoffice Content Pagina
DV 5977
Menno Rijcken
07 mei 2024
Nxtoffice heeft het Vignet Vitaal Bedrijf ontvangen: een officiële erkenning dat onze organisatie zich veelvuldig inzet voor vitaliteit op de werkvloer. Dit certificaat is toegekend na een beoordelingstoets door Vitaal Bedrijf op diverse vitaliteitsthema’s. Wij hebben er hard aan gewerkt om vitaal zijn en werken te verweven in onze cultuur en dat wordt met dit Vignet officieel bevestigd.

Het Vignet Vitaal Bedrijf

Het onafhankelijke programma Vitaal Bedrijf helpt organisaties stap voor stap op weg naar een vitale toekomst. Want aan de slag gaan met vitaliteit levert veel op: meer productiviteit, meer werkplezier en minder verzuim.

De vitale nxtoffice cultuur

Onze vitaliteitskalender toont de activiteiten die we jaarlijks organiseren voor onze teams. Van een Preventief Medisch Onderzoek (PMO), workshops over voeding, roken en mentale gezondheid, sportieve activiteiten zoals een padelcompetitie, tot gezonde lunches en het delen van voedingstips. Daarnaast hebben we ergonomische werkplekken met sta/zit-bureaus en fietsen in plaats van bureaustoelen. Maar bovenal vinden we aandacht voor elkaar, gezond leven en werken belangrijk; je brengt veel tijd op kantoor door met collega’s en dan is het extra fijn dat iedereen gewoon lekker in zijn vel zit. 

Elk jaar herzien we ons programma en gaan we op zoek naar nieuwe vitale uitdagingen. De erkenning die we met het Vignet Vitaal Bedrijf hebben ontvangen voelt dan ook meer dan verdiend.