Nxtoffice is Xerox Gold Partner!

DV 4732
DV 5977 (1)
Menno Rijcken
13 november 2022
Op een efficiënte en moderne manier de printomgeving inrichten is nog steeds niet vanzelfsprekend voor elk bedrijf. Echter zijn er tal van oplossingen die dit mogelijk maken. Maar met enkel de oplossingen zelf ben je er nog niet. Het is frustrerend als je een printer aanschaft die zich niet meebeweegt met de tijd of niet over de juiste software beschikt en daardoor niet te koppelen is aan het bedrijfssysteem. Daarom hebben wij gekozen voor de kwalitatieve en innovatieve printoplossingen van Xerox.

Exclusieve en langdurige samenwerking met Xerox

Nxtoffice heeft een exclusieve en langdurige samenwerking met Xerox getekend. En is daarmee gepromoveerd naar Gold Partner. Dat wil zeggen dat nxtoffice de enige Xerox Gold Partner in Nederland is met een eigen serviceorganisatie. We werken al lang samen met Xerox om onze klanten te voorzien van kwalitatief goede producten. Wij geloven in dit merk en daarom zetten we het partnership ook de hierop volgende jaren voort.

Maak kennis met Xerox

Xerox is van origine een Amerikaanse organisatie verspreidt over meer dan 160 landen dat zich specialiseert in kantoor – en alles-in-één (multifunctionele) printers en verbruikersartikelen. Door focus aan te brengen op de diversiteit en verschillende perspectieven binnen de organisatie lukt het Xerox kritisch naar zichzelf te kijken. Dat stelt hen in staat kwalitatieve en innovatieve printoplossingen aan te bieden voor hun klanten.

Deze printoplossingen bestaan uit thuiskantoorprinters, de Versalink serie geschikt voor kleine tot middelgrote kantoorruimtes en de Altalink serie geschikt voor middelgrote tot grote kantoorruimtes. Goed om te weten! Tegenwoordig biedt Xerox de Everyday huismerk toner aan. Dit zijn duurzame a – merk toners voor de helft van de prijs en beschikbaar voor concurrerende, hardlopende printers.

Bekijk ons aanbod

Xerox oplossing(en) binnen jouw kantooromgeving betekent: 

  • Uitgebreid aanbod aan kwalitatieve en innovatie printoplossingen;
  • Het bieden van een zo hoog mogelijke service op alle producten;
  • Wereldwijde diversiteit, betrokkenheid en inclusie;
  • Diverse beveiligingsgerichte printfuncties;
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen;
  • Duurzaam en planeetvriendelijk.

Waarom kiezen wij voor de oplossingen van Xerox?

De bewuste keuze voor Xerox brengt verschillende voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen hebben we hieronder voor je op een rij gezet:

De slimme werkplek assistent

De printing oplossingen van Xerox zijn voorzien van een werkplek assistent. Deze slimme functie zorgt voor het digitaliseren en transformeren van documenten, systemen samen te brengen en met elkaar te verbinden, bedrijfsprocessen te stroomlijnen en workflows te automatiseren. Kortom je werkt efficiënter en veiliger.

Eenvoudig en veilig mobiel printen

Met de nieuwe ConnectKey-technologie van Xerox verbind je jouw mobiele medewerkers met de printing oplossingen, zodat zij altijd en overal, op een veilige en eenvoudige manier kunnen printen, scannen en kopiëren vanaf hun mobiel. Tegelijkertijd zorgt de ConnectKey-technologie voor een voortdurende veranderde galerij van apps, afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften.

Ervaar nog meer gemak met de Touchless Access App

Om de veiligheid van je werkplek te bevorderen maken de printing oplossingen van Xerox gebruik van de Touchless Acces app. Hiermee scan je gemakkelijk de QR-code op de printer, waarnaar je op je mobiele telefoon verder kunt gaan met printen, scannen of het kopiëren van je documenten. Ideaal!

Beveiligingsgerichte printbeheersoftware

De printing oplossingen zijn voorzien van printbeheersoftware. Hiermee bescherm je jouw bedrijfsgegevens en voorkom je onbevoegd gebruik van de printers.

Xerox printers onderdeel maken van jouw kantoor? 

Wil je jouw printomgeving moderniseren? Onze experts helpen je graag verder. 

Het online assortiment aan de kwalitatieve printing oplossingen van Xerox op de webshop van nxtoffice breiden we steeds verder uit. Daardoor hebben we voor iedere printomgeving een innovatieve oplossing. Het maakt niets uit of je een groot of juist klein kantoor hebt. Al nieuwsgierig? Onze experts komen graag met je in contact om jouw printomgeving in kaart te brengen en op een efficiënte manier in te richten met de nieuwste printoplossingen.