Nxtoffice x ErgoXS

DV 4165
DV 5977 (1)
Menno Rijcken
27 november 2022
Het is belangrijk dat je bij de aanschaf van een touchscreen, display of beeldscherm over een juist systeem beschikt waarmee je ze kunt verrijden of bevestigen aan plafonds, wanden en vloeren op kantoor. Daarom hebben wij gekozen voor de verrijdbare en in hoogte verstelbare systemen van ErgoXS. Deze systemen zorgen ervoor dat jouw touchscreen, display of beeldscherm met één druk op de knop op de gewenste hoogte kan worden ingesteld en eenvoudig kan worden verplaatst. Dit maakt het werken met een touchscreen of beeldscherm voor jou als eindgebruiker een stuk efficiënter en eenvoudiger.

Maak kennis met ErgoXS, dé specialist in verrijdbare ophangsystemen

ErgoXS ontwikkelt en produceert standaard – en op maat gemaakte ophangsystemen om touchscreens, displays en beeldschermen te verrijden maar ook om ze op te hangen aan plafonds, wanden of te vestigen op vloeren. De systemen zijn uitermate geschikt voor bedrijven, instellingen en scholen. Bij NXToffice.nl stellen we een ruim aanbod van ErgoXS aan ophangsystemen beschikbaar die worden afgestemd op de behoefte van de eindgebruiker. Wil je het jezelf een stuk eenvoudiger maken? Kies dan voor het gemak met de verschillende ophangsystemen van ErgoFrame en Flexline.

ErgoFrame

Met de systemen uit het ErgoFrame assortiment ben je in staat eenvoudig en snel te communiceren, presenteren en content te delen met jou beeldscherm of touchscreen. De elektrisch, in hoogte verstelbare ophangsystemen kunnen eenvoudig en met één druk op de knop, op de gewenste hoogte worden ingesteld. Dit maakt het werken met een beeldscherm of touchscreen voor jou als eindgebruiker nog makkelijker.

Flexline

Met de systemen uit het Flexline assortiment ben je in staat eenvoudig informatie te presenteren en interactief te communiceren op je beeldscherm of touchscreen. Het ophangsysteem is erg gebruiksvriendelijk en heeft uitbreidingsmogelijkheden voor audiovisuele vergaderoplossingen. En dat maakt het werken met je beeldscherm of touchscreen nóg gemakkelijker en dynamischer.

Waarom kiezen wij voor de verrijdbare ophangsystemen van ErgoXS?

De bewuste keuze om voor de ophangsystemen van ErgoXS te kiezen t.o.v. van andere concurrerende partijen is gebaseerd op een aantal kenmerken en voordelen dat het met zich meebrengt. We nemen je graag mee in onze keuze voor ErgoXS als vaste leverancier op het gebied van verstel – en verrijdbare ophangsystemen:

Kwalitatieve op maat gemaakte systemen met een strak design

De ophangsystemen zijn voorzien van ruimtes voor bedieningspanelen, stekkerdozen en kabels. Deze worden netjes verwerkt zodat je ze niet ziet en je geen gedoe hebt met loshangende kabels. Je kunt daarnaast kiezen voor op maat gemaakte systemen afgestemd op jouw wensen en behoeften. Dat resulteert in ophangsystemen van hoge kwaliteit en met een strak design.

Flexibele systemen: zowel in hoogste verstelbaar als eenvoudig verplaatsbaar

De ophangsystemen zijn allemaal zowel in hoogte verstelbaar als eenvoudig verplaatsbaar. Dit zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit. Je kunt met jouw beeldscherm, display of beeldscherm op elk gewenst moment en locatie interactief communiceren, presenteren en je content delen.

Eenvoudig in te bouwen met audiovisuele vergaderoplossingen

Om dynamiek op je werkvloer te creëren en hybride werken mogelijk te maken zijn de ophangsystemen eenvoudig in te bouwen met audiovisuele vergaderoplossingen. Medewerkers hoeven hierdoor niet per se aanwezig te zijn op kantoor, maar kunnen thuis of onderweg ook eenvoudig deelnemen aan (belangrijke) vergaderingen.

Beschikbaar in verschillende formaten en veiligheid wordt goed gewaarborgd

De ophangsystemen van ErgoXS zijn geschikt voor touchscreens, displays en beeldschermen met een afmeting tussen de 55 en 86 inch. Dat maakt de systemen geschikt voor onderhand elk type touchscreen of beeldscherm. Ideaal! Daarnaast kunnen de systemen een maximaal gewicht van 170 kg dragen dat ervoor zorgt dat er voor ieder schermformaat een bijpassende oplossing is.

Systemen zijn eenvoudig uit te breiden en voorzien van een Safety Stop

De ophangsystemen zijn eenvoudig uit te breiden met een laptopplank, soundbarmount, kabelhaak en handgrepen. Zo ben jij in staat nog efficiënter te werken en een optimale beleving te creëren tijdens het interactief communiceren, presenteren en delen van content. Daarnaast hechten we veel waarde aan het aanbieden van veilige producten. De systemen van ErgoXS waarborgen een hoge vorm van veiligheid door de geïntrigeerde Safety Stop. Hiermee kun je de systemen eenvoudig vastzetten op de plaats waar jij dat wilt en dat maakt de kans op ongelukken een stuk kleiner.

Wil jij zo veilig mogelijk je touchscreen, display of beeldscherm verplaatsen? Ontdek de verrijdbare systemen in onze shop!

Door de nieuwe samenwerking met ErgoXS zijn we in staat ons totale, online assortiment een impuls te geven en verder uit te breiden. Daardoor kunnen we zowel grote als kleine bedrijven helpen bij hun zoektocht naar geschikte verstel – en verrijdbare ophangsystemen voor touchscreens, displays en beeldschermen. Wij zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking en hopen deze nog lang voort te zetten. Je ontdekt ons totale aanbod aan ophangsystemen hier.