Wat heb je nodig voor snel en betrouwbaar internet op kantoor?

BEWERKT DV 4796
04 januari 2023
Snel en betrouwbaar internet is de eerste zakelijke levensbehoefte en het kloppend hart van jouw organisatie. Het zorgt ervoor dat jouw medewerkers altijd en overal met elkaar verbonden zijn én blijven. Hierdoor komt het werk nooit stil te liggen en kunnen jouw medewerkers constant doorwerken. Om aan de toenemende vraag naar online diensten en apps te kunnen voldoen, is het van belang dat je goed wordt geadviseerd bij de aanschaf van de juiste oplossingen. In deze blog adviseren we je over welke oplossingen je nodig hebt voor snel en betrouwbaar internet op kantoor. Zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken.

   

Telefonisch advies

Het fundament van jouw kantoornetwerk: een snelle en stabiele internetverbinding

We herkennen het allemaal: een trage internetverbinding op kantoor waardoor het werk nauwelijks en efficiënt uitgevoerd kan worden. Het hebben van een snelle en stabiele internetverbinding is het fundament voor de verdere inrichting van jouw zakelijke netwerk. Irriteer jij je mateloos aan het trage internet op kantoor of wil je zeker weten dat jouw internetverbinding goed werkt? Kies er dan voor je internetverbinding door ons te laten testen. Zo krijg je in een klap inzicht waar er zich problemen voordoen.

Bescherm je zakelijk netwerk goed tegen cyberdreiging met een firewall

Een nieuw zakelijk netwerk maakt je klaar voor de toekomst. Maar zorg er wel voor dat je veel waarde hecht aan de bescherming van jouw zakelijke netwerk. Voorkom risico’s zoals een datalek, imagoschade of allerlei bedrijfsgegevens die onwelwillend op straat komen te liggen. Jouw zakelijke netwerk op kantoor heeft het allerhoogste niveau van beveiliging nodig om cyberdreiging buiten de deur te houden. De beveiliging van jouw zakelijke netwerk doen we met een firewall, inclusief up-to-date technieken in combinatie met artificial intelligence. Zo beschik je over een veilig zakelijk netwerk en zorg je ervoor dat jij niet het volgende slachtoffer wordt van cybercriminaliteit.

Bekijk ons aanbod firewalls

Tot in de verste hoekjes en gaatjes beschikken over de gewenste internetsnelheid met Wi-Fi access points

Op elke plek in jouw bedrijfspand zorgen voor een hoge internetsnelheid is voor veel organisaties een lastige opgave. Kies daarom voor het plaatsen van de juiste Wi-Fi access points. Zij zorgen ervoor dat er op moeilijk bereikbare plekken binnen jouw bedrijfspand het internet signaal zo optimaal mogelijk wordt versterkt. Denk hier aan magazijnen, kelders en kantoorruimten met zonwerend glas, staal en brandmuren. Bij het kiezen voor de juiste Wi-Fi access points is het belangrijk om antwoord te geven op vragen als welke internetsnelheden je nodig hebt? Hoe groot jouw bedrijfspand is? Hoeveel medewerkers er gebruik gaan maken van de Wi-Fi access points? En of je van plan bent meerdere access points met elkaar te koppelen?

Bekijk ons aanbod accesspoints

Breid je kantoornetwerk eenvoudig uit met één of meerdere netwerk switches

Om overal op kantoor over de gewenste, maximale internetsnelheid te beschikken, heb je één of meerdere netwerk switches nodig. Met een netwerk switch verdeel je eenvoudig het bekabelde netwerk bij jou op kantoor. De netwerkkabels die afkomstig zijn van je router, modem of firewall sluiten zich aan op de netwerk switch en deze verdeelt het signaal over alle computers en apparaten binnen jouw organisatie. Bij het kiezen van één of meerdere netwerk switches dien je op een aantal vragen antwoord te geven. Hoeveel apparaten wil je erop aansluiten? Wil je stroom via de netwerkkabel of juist niet? Wil je dat de switch voorrang verleent aan bepaalde internetdiensten? Wil je alle aansluitingen zo goed mogelijk beveiligen? En welke internetsnelheid heb je nodig?

Bekijk ons aanbod netwerkswitches