Gemakkelijk
online vergaderen

Een hybride vergadering waarbij elke gebruiker met één druk op de knop kan deelnemen. De intelligente video conferencing oplossingen van nxtoffice maken dit mogelijk. Zowel online als vanuit jouw vergaderruimte, die altijd verbonden en geïntegreerd is met software zoals MS Teams en Zoom. Wij leveren alles-in-één oplossingen op maat gemaakt voor jouw vergaderruimte.

DV 6737 Kopie

Zo doen we dat

1

Adviesgesprek

Nxtoffice levert vergaderoplossingen op maat. Daarom beginnen we altijd met een persoonlijk adviesgesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen.

2

Inmeten

Wij komen persoonlijk op jullie kantoor langs om de apparatuur in te meten. Hierbij letten we o.a. op de grootte van de vergaderruimte en de akoestiek.

3

Offerte op maat

Je ontvangt van ons een compleet en overzichtelijk voorstel. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze experts. 

Geen gedoe over
beschikbaarheid

Beschikbaar
Bezet
Teams meeting
DV 6023 Kopie

Interactief
presenteren

De aandacht vasthouden bij een hybride vergadering? Met een scherpe camera, ruisvrije microfoons, speaker tracking en een levendige video ervaring was de kwaliteit van je online vergadering nog nooit zo goed. En met één druk op de knop presenteer je gemakkelijk en snel door middel van roomcasting of dongel. Zo kan jij altijd interactief vergaderen met het gehele team.

Grensverleggende kantooromgeving van Tricorp

Méér dan 85 medewerkers werken samen aan het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional. Voor ons was het de taak om Tricorp te voorzien van innovatieve oplossingen die het moderne (samen)werken mogelijk maken.  

Ontdek het hele verhaal

Shop wat je nodig hebt

Alles bekijken

What’s NXT!

Alles bekijken

Zelf de volgende
stap zetten?

Doe de digitale intake en onze specialisten helpen je met een stappenplan om jouw nxtoffice te realiseren.

Vraag het Julian