Gemakkelijk
online vergaderen

Een hybride vergadering waarbij elke gebruiker met één druk op de knop kan deelnemen. De intelligente video conferencing oplossingen van nxtoffice maken dit mogelijk. Zowel online als vanuit jouw vergaderruimte, die altijd verbonden en geïntegreerd is met software zoals Microsoft Teams en Zoom. Wij leveren alles-in-één oplossingen op maat gemaakt voor jouw vergaderruimte.

DV 6737 Kopie

Zo doen we dat

1

Adviesgesprek

Nxtoffice levert vergaderoplossingen op maat. Daarom beginnen we altijd met een persoonlijk adviesgesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen.

2

Inmeten

Wij komen persoonlijk op jullie kantoor langs om de apparatuur in te meten. Hierbij letten we o.a. op de grootte van de vergaderruimte en de akoestiek.

3

Offerte op maat

Je ontvangt van ons een compleet en overzichtelijk voorstel. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze experts. 

Geen gedoe over
beschikbaarheid

Beschikbaar
Bezet
Teams meeting
DV 6023 Kopie

Interactief
presenteren

De aandacht vasthouden bij een hybride vergadering? Met een scherpe camera, ruisvrije microfoons, speaker tracking en een levendige video ervaring was de kwaliteit van je online vergadering nog nooit zo goed. En met één druk op de knop presenteer je gemakkelijk en snel door middel van roomcasting of dongel. Zo kan jij altijd interactief vergaderen met het gehele team.

Bekijk product

Inspirerend vergaderen bij Royal Reesink

Met méér dan 2.500 medewerkers en een veertigtal dochterbedrijven over de hele wereld die nauw samenwerken aan schonere, slimmere en efficiëntere machines, systemen en apparatuur. Was het voor ons een mooie uitdaging om de vestigingen Apeldoorn, Almere en Zutphen te voorzien van innovatieve vergaderoplossingen die het moderne, hybride vergaderen mogelijk maken.

Ontdek het hele verhaal

Shop wat je nodig hebt

Alles bekijken

Experts aan het woord

Alles bekijken

Zelf de volgende
stap zetten?

Doe de digitale intake en onze specialisten helpen je met een stappenplan om jouw nxtoffice te realiseren.

Vraag het Julian