Beheer op IT

DV 5633
DV 5832
Nick Cornelissen
26 juni 2023
Beheer bij nxtoffice betekent dat wij in control zijn over jouw werkplekken, kantoor wifi, cybersecurity en/of data systemen. Dat doen we door preventieve monitoring van de IT-infrastructuur van jouw organisatie én door het uitvoeren van periodieke beheertaken zoals updates en checks.

Preventieve monitoring van werkplekken, kantoor wifi en data opslag

Preventieve monitoring houdt in dat wij jouw IT-infrastructuur in de gaten houden. Wij monitoren deze met behulp van een tool. Hierdoor hebben we inzicht in de werkplekken (laptops, pc’s, tablets), kantoor wifi, data systemen, cloud en servers van jouw organisatie. Wanneer er iets mis dreigt te gaan in de dagelijkse gang van zaken, geeft ons beheerteam dit aan bij jouw eigen IT-team. Nog voordat de rest van de gebruikers binnen jouw organisatie er iets van merken, lost jouw IT-team het voorval eventueel samen met ons op. 

Altijd veilige en presterende werkplekken, kantoor wifi en data opslag

Naast dat wij jouw IT-infrastructuur actief monitoren, voeren we ook standaard beheertaken uit. Hierin maken we onderscheid in de volgende componenten: server, cloud, werkplekken, netwerk en storage. Het beheer doen we remote of bij jou op locatie. We zorgen onder andere voor updates, back-ups en bekijken de prestaties van de systemen. Doordat wij beheer voor je doen, kan jouw IT-team zich zorgeloos richten op andere werkzaamheden. Wij regelen dat de belangrijkste werkprocessen niet stil komen te liggen en dat jouw organisatie digitaal veilig is. 

Wil je het beheer van werkplekken liever zelf doen? Dat kan met Microsoft Intune. 

Lees meer

Dashboards voor een helder overzicht

Wanneer wij preventieve monitoring voor je doen en/of beheer voor je doen, dan krijg je van ons elke maand standaard een duidelijk overzicht met alle activiteiten die we in de maand hebben gedaan. Zo ben je altijd op de hoogte van alle werkzaamheden en weet je precies waar je voor betaalt.

Support op werkplekken, kantoor wifi of data systemen

Naast de standaard beheertaken die wij voor je uitvoeren, hebben we ook een supportteam beschikbaar. Lees hier meer over support. 

Vraag offerte aan