Altijd en overal
doorwerken

Trage verbinding met het netwerk, WiFi die steeds uitvalt en onveilige verbindingen. Dat wil je voorkomen als bedrijf. Een goed, snel en veilig internetnetwerk is de basis van jouw organisatie. Het zorgt er namelijk voor dat het werk nooit stil komt te liggen en medewerkers constant door kunnen werken. Nxtoffice biedt een complete netwerkoplossing afgestemd op de behoeften van jouw organisatie.

DV 4826

Zo doen we dat

1

Netwerk check

Elk zakelijk netwerk is maatwerk. Daarom komen onze netwerkspecialisten eerst langs op locatie voor een uitvoerige netwerk inventarisatie. 

2

Persoonlijk advies

In een persoonlijk adviesgesprek overleggen we welke slimme oplossingen het meest geschikt zijn voor een snel, veilig en stabiel zakelijk netwerk bij jou op kantoor.

3

Offerte op maat

Je ontvangt van ons een compleet en overzichtelijk voorstel. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met onze experts. Tevreden met het voorstel? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag.

4

Levering en installatie

We komen bij jullie langs om de ruimte(s) op te meten. En de installatie doen onze monteurs helemaal zelf!

5

Service

Is er iets mis of heeft het netwerk een storing? Dan gaan wij je zo snel mogelijk helpen om het probleem op te lossen.

Klaar voor
de toekomst

Netwerk switch
Firewall
Accesspoint

Is jouw netwerk 
goed beveiligd?

Iedereen is kwetsbaar, van enterprise organisatie tot MKB’er. Voorkom risico’s zoals een datalek, imagoschade of het verlies van al je gegevens. Een goed beveiligd netwerk met een firewall, up-to-date techniek en artificial intelligence zorgt ervoor dat jouw organisatie niet het volgende slachtoffer wordt van cybercriminaliteit.

Stel een cybersecurity plan op

Grensverleggende kantooromgeving van Tricorp

Méér dan 85 medewerkers werken samen aan het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional. Voor ons was het de taak om Tricorp te voorzien van innovatieve oplossingen die het moderne (samen)werken mogelijk maken.  

Ontdek het hele verhaal

Shop wat je nodig hebt

Alles bekijken

What’s NXT!

Alles bekijken

Zelf de volgende
stap zetten?

Doe de digitale intake en onze specialisten helpen je met een stappenplan om jouw nxtoffice te realiseren

Vraag het Julian